上一頁下一頁
發新話題

沈迷於叔仔的.............

收藏  |  訂閱
472  52.3k

沈迷於叔仔的.............

有些野開始 在就唔可以停,就好似做愛一樣,總有些分別,唔會個個人都一樣,

就好似我叔仔一樣,他總係向難度挑戰,當他知道我係他的呀嫂一樣,竟然要我

係一個開放式房到幫他起機直到射𤔡止,都唔知係我沈迷他定他沈迷他,開始

係用手的到後來我索性用口去服待他,不管得有人發現,而發現的人有可能任

何人都可能是,包括他妹妹,於是我只好用條脷捲住他的柱身而手就係到按摩

他的双蛋,就係最重要的時刻聽到有人開門的聲音,我地就停下來,入來的是

他妹妹,我一見是她就馬上衝前去同她傾計,等她呀哥可以有時間去著褲,傾

唔到兩句她就話上房有野做,叫我慢慢坐今晚係到食飯,於是我鬆在一口氣,

之後我就上在他間房,他企在係我 背後,係我耳背到吹在一下熱氣再在我的

耳邊叫我舉高雙手,方便他 除在我件 地tee,他的下身貼得我下身好近,慢慢雙

手游走我到我 雙乳到隔住我個罩揸我,然後他用手指係我背後個扣用手一

夾就甩在應聲跌在地下到,他用手托住我乳房,他係到用手夾我乳頭,啜我條

頸同耳仔,我就反手去摸他的頭髮,慢慢我feel到一種屬於我的熱流係我是

流出來,原來我條 內褲一早比他除在,仲揸住他條野係我敏地點一磨一磿,他

係我耳邊講興奮就叫啦,等出面的家人知道我地係到搞野啦好唔好呀嫂,終

於我叫了出來,但我唔知出面有沒人聽見,他已經進入我身體內,比他搞到汗

流夾背,他下身到我下身撞到啪啪聲.

Very good!!

引用:
原帖由 愛Jenny 於 2014-5-1 03:41 PM 發表 查看引用來源
Very good!!

你真比面

妳地點樣開始

開始左幾耐?:smile_40:

引用:
原帖由 洪佬佬 於 2014-5-1 04:00 PM 發表 查看引用來源
妳地點樣開始

之前都有做過

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-1 03:54 PM 發表 查看引用來源
  你真比面
對不起!本來諗住以後唔係到留言,忍唔住手又留咗!

引用:
原帖由 愛Jenny 於 2014-5-1 04:08 PM 發表 查看引用來源

對不起!本來諗住以後唔係到留言,忍唔住手又留咗!

因為什麼

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-1 04:10 PM 發表 查看引用來源
因為什麼
不想那人見到我又來攪!

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-1 04:10 PM 發表 查看引用來源
因為什麼
support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆