上一頁下一頁
發新話題

長途飛機上的少年 (P.9 有片睇,一天後刪)

收藏  |  訂閱
208  36.8k

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-5-27 03:35 AM 發表 查看引用來源
我係好普通嘅女人仔,係溫哥華生活,有一個仔仔,老公係技術人員,需要輪班工作但收入穩定,容許我係屋企做家庭主婦。身在海外上香港討論區主要係八卦睇下香港發生嘅事,無意中走入了引人入勝版,睇見咁 ...
真羨慕个後生仔,可以上到你咁正既人妻

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:56 AM 發表 查看引用來源
吾知點解做時比人影雖然好醜怪,但又好興奮,好快就來,好奇想知其他女人會吾會咁.

其實而家知道大家睇緊都好濕!!
都有類似既片,想再被人扑嘛?

引用:
原帖由 siopang 於 2016-6-1 10:53 AM 發表 查看引用來源

大大粒先好食:smile_47:...咁敏唔敏感啊
勁敏感.....而家乳房漲漲的,粒的係丅恤下激凸.....

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:00 AM 發表 查看引用來源
https://youtu.be/HV7XCL8oW0w

will delete in 24 hours, tell me what you think of my body....
身材好正,現家開發一點都唔遲

好靚身型又靚,難怪條友喺咁食過番㝷味啦

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:58 發表 查看引用來源
呵呵...係屋企真空啊?

I envy that lucky guy in the video

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:58 AM 發表 查看引用來源

攞出黎睇下:smile_34:

Good!好多毛!粒lin凸咪仲好!

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:58 AM 發表 查看引用來源

很想要吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆