上一頁下一頁
發新話題

難忘的一位妳(UPDATE @5/JUNE)

收藏  |  訂閱
83  24.8k

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-5-3 02:40 PM 發表 查看引用來源

唔夠你玩

呢樣要交過手先知既…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-5-3 04:36 PM 發表 查看引用來源
師兄好勁啊,好睇~~~~
嘩你要求咁低既…多謝晒

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-5-3 11:19 PM 發表 查看引用來源

呢樣要交過手先知既…

你win

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-5-3 11:47 PM 發表 查看引用來源

你win

i lose

引用:
原帖由 不良少年~ 於 2014-5-6 08:00 PM 發表 查看引用來源
i lose
我知

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-5-7 09:02 AM 發表 查看引用來源

我知

車,最多咪平手…

推一推,今晚update

sorry ar好耐無update
見未比人封po打到幾多得幾多la~~

今次講下野戰~
話說果次我同K分別有朋友係LKF有EVENT
咁就一齊出發分開玩
由於去程有其他朋友係度
所以都無咩好講
如是者去到LKF
我地就分頭行動
我去左邊樓上CLUB玩
但全程其實都幾唔自在
其一係唔慣CLUBBING環境
其次係掛住K, 因為佢係果D飲半杯啤酒都會WING既人黎
搞到當晚幾條女行埋黎我都無SHOW佢地
自己就同圍內朋友飲下酒猜下枚咁
玩左2-3個鐘, 電話響起, K打黎, 話佢好WING
我二話不說就衝落樓搵佢同佢回合之後, 係7仔後面個公園坐左陣
佢話想再玩下先, 咁我就帶左佢去我果邊玩
返到去, 例牌比人隊一隊
之後猜PART, 我同K一PAIR打我朋友2個
玩左一陣我地一齊出左舞池FING下手腳
好快K由上腦, 都無理到身邊有朋友係度(仲記得我地係地下情MA??)
主動搵個PAT PAT磨我下身又捉住我對手要我攬佢
一路搖仲將我對手愈拉愈高
終於掂到佢對奶奶, 我就係背後KISS佢條頸
再同佢濕吻起上黎...但始終有朋友係度
其實我係有少少避忌既, 到咁上下我就拉返佢返枱諗住玩多陣就閃人
點知原來我呢個諗法係錯既
我一坐低...佢就成個人騎左上我度攬住我黎錫
無佢乎底下唯有送佢返屋企

落到樓, 無TAXI, 唯有行遠DD搭小巴
上到車我地坐係最後排
一上車佢就瞓左係我膊頭度, 咁我就除左件褸冚住佢
瞓瞓下佢挨左落我大脾度TIM
問題黎LA...佢用左隻手墊住個頭瞓
但墊頭果隻手係搭左係我JJ上面...佢仲要有意無意咁摸下摸下咁
搞到我都忍唔住
搵件褸冚住佢上身就伸手去摸佢奶奶
摸左陣佢比我搞醒左:smile_o01:
捉住我另一隻手既手指公係度損
其實果陣我都扯到鐵柱咁
乘著幾分醉意...都唔理隔離單人座有個阿叔係度
拉底褲鏈就伸條J出黎比K含
果下真係幾刺激...因為唔知幾時會比人發現
好在隔離個阿叔一直瞓到落車...仲要早過我地落
咁我先有得著返好條褲
如果唔係真係夾爆袋都似:smile_o14:

落左車, K都醒返好多
但我下面仲醒, 又唔上得佢度, 附近又無酒店...點算?唉...唯有去公園睇下可唔可以冷靜下LA果陣凌晨3-4點, 鬼影都無隻我地坐係長櫈上面, 海風吹黎有D涼意我就攬住左K, 慢慢我地又KISS起上黎可能係VAN仔度K比我撩興左錫錫下佢隻手又摸左落我下面之後仲坐左上黎磨我我都不甘示弱, 除低少少條褲一路KISS佢一路揸波就比佢坐係我上面UNUN左陣佢開始無力, 我就反轉左佢要佢跪係櫈上面之後就開始狗仔佢, K好想嗌, 但始終公眾地方

於是我一手揸波一手封住佢個口唔比佢嗌

感覺都幾似強姦...真係諗返起都覺得正

最後我口爆左佢, 佢再幫我啜乾淨

到果一刻先聽到附近有人聲

原來附近唔知幾時有2條仔係度偷窺

好在當年SMARTPHONE仲未普及

如果唔係而家你地應該可以係AV網搵到我地條片...

到走果陣...我地要經過果2條仔,

佢地唔識死撩K, 小弟話晒都食過幾年夜粥

比人睇完自己條女(K)仲要想輪佢?!

當然初則口角繼而動武
呢D題外話唔講LA
黎緊睇下可唔可以打多2-3篇完左呢個POST佢LA~

女人三圍係超緊要

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-6-4 07:43 PM 發表 查看引用來源
女人三圍係超緊要
但k身材唔岩你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆