上一頁下一頁
發新話題

愛被人幻想 (update P.3 #41, P.5#70, P.6 #79)

收藏  |  訂閱
97  19.1k

引用:
原帖由 wt520hk 於 2014-4-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
繼續打你d故仔囉,加埋相喎
打故仔都要有開波先有得打

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-8 11:01 PM 發表 查看引用來源

落手落腳,你用手定腳打字架,哈哈

想喳, 頭先喺公司...
結果, 返屋企就........

X,講呢啲
引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-8 11:02 PM 發表 查看引用來源

打故仔都要有開波先有得打

你  條 底 底 size都好大下喔!

女人噴水可以好遠架。。。。。可以系床到噴到出房門口。

你咁講即係話樓主padpad都有返咁上下

引用:
原帖由

3Tking

於 2014-4-9 01:54 PM 發表

查看引用來源
你  條 底 底 size都好大下喔!

這個要樓主告訴我們了。

幻想好, 可以無限, 天馬行空都得.

引用:
原帖由 wt520hk 於 2014-4-9 05:22 PM 發表 查看引用來源
你咁講即係話樓主padpad都有返咁上下
呢個問題呀!
答案係......秘密

有次,同佢全日都傾到淫淫賤賤咁,佢咪問我係佢放工時俾佢出返轉,但今次唔爆房,係去殘廁。真係諗起都刺激。

約定時間到左,佢叫我先入殘廁lock左門先,跟住,隔左一陣,佢話我知係門口,我就開門俾佢入黎。

入到黎,車左一陣,係佢耳邊輕輕講左句生日快樂,無錯,個日係佢生日。之後,就mou低左去含棒,又含袋,條腸係口到又出又入,跟住佢示意我起身,背向佢,當然係俾佢後推啦!佢一路屌我,一面捉住我隻手,有時又伸手入去揸波,總之就完全無反抗的餘地。俾佢屌左一陣,佢叫我再含。我當然乖乖咁含返轉啦!
可惜小吉功力有限,所以佢都係要用手幫下,我當然乖乖用口接哂同吞哂啦!

之後前後腳出去,坐左係公園吹左陣水,感覺好舒服好relax,我就係鍾意呢種感覺,不過事後問返佢,佢對係殘廁感覺唔太好,但試過已經好開心,嘻嘻…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆