上一頁下一頁
發新話題

愛被人幻想 (update P.3 #41, P.5#70, P.6 #79)

收藏  |  訂閱
97  19.1k

有一晚,佢打完波,好似俾人激親咁,勁憫,佢問我可唔可以即刻出去俾佢屌等佢降下火,我當然立即飛去我地約好左既地方啦!

上到房,佢一野就瞓左係到,叫我好好服待佢。佢打完波成身汗味,涼都無沖,我就慢慢錫佢,當然唔少得含下佢枝棒啦!含左一陣,佢就捉住我返轉,拉到到床邊,掀起條裙,拉開條底就係到大大力屌,佢仲要搵佢自己條底塞住我把口唔俾我叫。屌到咁上下,佢企左係到拉我落去,跪係到同佢含,我就由袋底含起,又舔又含。之後,佢叫我上返床,再屌過,屌左一陣要我自慰佢睇,同時間佢就自己打。唔知過左幾耐,佢再用男上屌過我屌到我we嘩鬼叫。最後全數中出。

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-8 03:01 PM 發表 查看引用來源
有一晚,佢打完波,好似俾人激親咁,勁憫,佢問我可唔可以即刻出去俾佢屌等佢降下火,我當然立即飛去我地約好左既地方啦!

上到房,佢一野就瞓左係到,叫我好好服待佢。佢打完波成身汗味,涼都無沖,我就慢 ...
你對住你主人都幾乖喎~

引用:
原帖由 ckg91 於 2014-4-7 10:07 PM 發表 查看引用來源
支持
但係唔夠資料幻想
依家夠資料俾你幻想未呀?

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-7 12:08 PM 發表 查看引用來源
有一日,自己係屋企既時候,好似平時咁一面睇引板,一面wechxx。突然有人話同我玩個遊戲,叫我估佢著咩底底,估錯就要影張充滿誘惑既相俾佢,如果估中就佢影俾我。結果....我當然輸左啦,即住就影左張有條底褲掛係對 ...
你又估吓我著咩底底?估錯send張相黎~~~~

你SP真性褔,隨傳隨到

引用:
原帖由 wt520hk 於 2014-4-8 03:34 PM 發表 查看引用來源
你SP真性褔,隨傳隨到
都唔係架,今日佢撩到,我都拒絕左

引用:
原帖由 cmc001 於 2014-4-8 03:27 PM 發表 查看引用來源

你又估吓我著咩底底?估錯send張相黎~~~~
無可能估到啦!我知佢大約有啲咩底先玩架

引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-8 03:19 PM 發表 查看引用來源

依家夠資料俾你幻想未呀?

唔止夠啦, 好形象化

係咪今日要陪男朋友呢
引用:
原帖由 淫賤小吉 於 2014-4-8 03:42 PM 發表 查看引用來源

都唔係架,今日佢撩到,我都拒絕左

引用:
原帖由 ckg91 於 2014-4-8 03:52 PM 發表 查看引用來源

唔止夠啦, 好形象化
咁好好幻想下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆