上一頁下一頁
發新話題

wechxx 威力真強大

收藏  |  訂閱
42  29.3k

引用:
原帖由 terenceman123 於 2014-6-5 07:47 發表 查看引用來源
我都係wecxxxx認識到幾個人妻,但次次傾下都會斷,冇下文
當然會失敗啦!
不過慢慢就會知邊d會食到,邊d浪費時間

引用:
原帖由 terenceman123 於 2014-6-5 07:48 發表 查看引用來源
樓主溝賓賓係咪用中文?
主要係英文哦!
有一個就識中文哦
賓賓一肯玩視像,多數食得

引用:
原帖由 mlaf 於 2014-6-5 09:43 AM 發表 查看引用來源

認識左wechat 就壞了

你試過了嗎?

點解唔同自己老婆做要出去同D唔識GE做?!

我無呀~WECHAT都DEL埋了

引用:
原帖由 kakomei 於 2014-6-5 16:46 發表 查看引用來源

點解唔同自己老婆做要出去同D唔識GE做?!
我無呀~WECHAT都DEL埋了
重新一點,我愛老婆愛家庭
無野會破壞到
不過,男人就係咁,想試新野,比佢試到,更想試更多新野

賤~可能形容到,不過……要識得點回家

引用:
原帖由 mlaf 於 2014-6-6 01:08 AM 發表 查看引用來源

重新一點,我愛老婆愛家庭
無野會破壞到
不過,男人就係咁,想試新野,比佢試到,更想試更多新野

賤~可能形容到,不過……要識得點回家

so sad....

by the way, i've just thought that...."無野會破壞到".....but you, are the one, who are destroying your marriage....please do cherish your lover~

我同樓主一樣wxcxxt搵人,剛剛開始而家好努力研究緊,最緊要試返屋企,都係想搵d另一半俾唔到既野調節吓

樓主我新手pm唔到,可唔可以pm吓我指導吓,有幾個人妻聯絡中唔想甩

其實WXCHAT點玩 禁附近的人果邊搵? 無理由係自己地方玩玩完就縮人

引用:
原帖由 kakomei 於 2014-6-6 19:01 發表 查看引用來源
so sad....
by the way, i've just thought that...."無野會破壞到".....but you, are the one, who are destroying your marriage....please do cherish your lover~
我會反省

搵日試下wecxxx先XDDD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆