邊緣人

收藏  |  訂閱
35  15.7k

樓主仲打唔打落去嫁

引用:
原帖由 新邊緣人 於 2014-3-26 09:19 PM 發表 查看引用來源

一般縮窄範圍既做法係慢慢將車站推前,如果係前一個站見到佢係車入面,咁即係佢唔係呢個站上車,而好彩唔係有好多個站需要去證實,係星期二,未採取呢個行動住,依舊係特別地點等,一樣係提早十分鐘,因為唔肯定第一 ...
要大大

引用:
原帖由 新邊緣人 於 2014-3-26 09:19 PM 發表 查看引用來源
一般縮窄範圍既做法係慢慢將車站推前,如果係前一個站見到佢係車入面,咁即係佢唔係呢個站上車,而好彩唔係有好多個站需要去證實,係星期二,未採取呢個行動住,依舊係特別地點等,一樣係提早十分鐘,因為唔肯定第一 ...
要大大力支持

引用:
真系勁.....

到星期三,今日實在有d期待,雖然星期二等左咁耐先見到C女,但始終叫做等到,令我更加確定得到佢係會係同一位置出現。一切照舊,同時間同地點等待,今日C女無遲,好快我就等到佢,今次亦同樣係係黑絲high heel加外套,唉,雖然見到佢我係好興奮,但我都好想佢唔好著外套,唔知幾時先有呢個機會,快d天熱啦…詳細今次唔講太多,因為同星期二差不多,當然我又更加落力,而且今日架車好似仲更加鐘意成日chok,我已經多次係中間托住C女成個pat,用力渣,C女依舊無打算檸轉頭咁,我真係好懷疑其實C女有無感覺,不過佢有無感覺都無問題,最緊要係我有…所以今日主力反而係留意佢電話,佢平時最鐘意係睇FB,睇某份報紙,但有樣野好特別,我從來都無見過佢玩whatsapp或者line or wechat,呢樣野反而令我覺得好好奇,另外我見到佢睇e-mail,而且我有理由相信係公司e-mail,於是乎我開始著手了解佢既背景…一樣落車前再用力渣C女patpat幾下,大家就分別了。

而我開始查緊佢公司係呢個站附近有無office,而因為我估計佢公司係一間非常大既公司,而佢出既出口方向亦正正係有佢公司既大樓,係成棟,如此一來我可以話係80%肯定,但我唔認為我需要跟佢返公司,因為無必要,而我會係下次開始著手留意佢FB既朋友,因為我要搵到佢FB出黎…嘿嘿。

引用:
原帖由 新邊緣人 於 2014-3-31 10:50 PM 發表 查看引用來源
到星期三,今日實在有d期待,雖然星期二等左咁耐先見到C女,但始終叫做等到,令我更加確定得到佢係會係同一位置出現。一切照舊,同時間同地點等待,今日C女無遲,好快我就等到佢,今次亦同樣係係黑絲high heel加外套 ...
FB都搵到既話真係高手,如果係真既話

引用:
原帖由 新邊緣人 於 2014-3-31 10:50 PM 發表 查看引用來源
到星期三,今日實在有d期待,雖然星期二等左咁耐先見到C女,但始終叫做等到,令我更加確定得到佢係會係同一位置出現。一切照舊,同時間同地點等待,今日C女無遲,好快我就等到佢,今次亦同樣係係黑絲high heel加外套 ...
:smile_38: 樓主唔"那"系拉咗哇...成半個月冇更新啦喎

師兄,正呀!

睇到我都想試下……

點呀樓主

前往最後回覆