[長文包膠] 戇鳩仔與殘體狗不得內進

收藏  |  訂閱
16  2.8k

[長文包膠] 戇鳩仔與殘體狗不得內進

1) 硬件:(今次)7分2) 年齡:唔識估,我認為係後生3) 環境:9分,裝修係靚既。但天花有鏡,自己衡量鍾唔鍾意啦。
4) 收費:基本全套500,口爆餐888
5) 舊4台廣告:有,自己搵下

6) 流程:

忍左成禮拜都係忍唔住要出去玩,去141搵返夏X電話book左放工去。早左20min到步,樓下wtapps定但上到去先知X天行開左唔係房。咁岩今日開緊業主垃圾大會,就係間房隔離有齊成棚業主!夏天wtapps叫我入房沖涼先佢無鎖門,本來我係老虎都唔會入去,但業主大會恐怖過老虎(職業病),終於都係鼠入去避難,我自己沖好哂涼睇左幾篇咸故夏X先趕到返黎。
今次係街坊衫,扎個街坊馬尾,唔係開工服開工妝,同上次見到果個靚樣好唔同,由女神級變左指仔級... (我係唔抗拒化妝或者喬裝既)
上到床都係果啲錫lin啜波,到尼度我都仲係無哂大感覺。漫遊落到去吹蕭就唔同,上次只淺嘗半根,今次先一輪洗底(奶袋底),再深喉,全程雪雪聲音效一流!
佢下半身都係自動隊個妹埋黎任玩,指插音效有配合效果,不過都係玩唔出好多水。
又係吹左四分幾鐘就問我射未。起身行去廁所以為佢趕客啦,一返黎再吹原來已經準備好冰火,涼涼地係幾好feel。
再然後轉落油手打,又係好急想打到出,我勸佢慢慢黎。兩隻手都打到手酸都係未出。我都放棄勸佢算啦收手啦,我都唔預頭兩次會搞得出。
大家起身,一個順手拉住佢摟摟,竟然順勢一個大車!自從肺炎後都無車過(以前皮裙妹任車),啜到無停,車到咁上下又傾下計,全程佢隻手都無停keep住手打,好有鬥心。一路講下啲調情話互相氹下,竟然有些許甜蜜唔捨得走,最後放低家用走人。
7) 彩蛋:佢個餐牌就話kiss要加錢,不過今次係送既,佢就講左好多理由話點解會送阿,肺炎平時唔會肯車之類,尼啲我聽下就算喇唔覆述

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 22:25 發表 查看引用來源
1) 硬件:(今次)7分2) 年齡:唔識估,我認為係後生3) 環境:9分,裝修係靚既。但天花有鏡,自己衡量鍾唔鍾意啦。

6) 流程:
忍左成禮拜都係忍唔住要出去玩,去141搵返夏X電話boo ...
屌你 老母仲唔能收檔,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:13 發表 查看引用來源
屌你 老母仲唔能收檔啦,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。
😂😂😂

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-3-25 23:15 發表 查看引用來源

😂😂😂
多謝支持😄😄😄

****1同一條女又開多個貼真係抵畀人屌

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2020-3-25 23:38 發表 查看引用來源
要格開寫先寫到。

引用:
原帖由 雨中黃色腳指 於 2020-3-25 22:25 發表 查看引用來源

6) 流程:
忍左成禮拜都係忍唔住要出去玩,去141搵返夏X電話boo ...
呢度最On 9係你,所以你不得內進。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:59 發表 查看引用來源
呢度最On 9係你,所以你不得內進。
呢啲嚴重精神病患者On9仔唔識死架!係要比大家圍住黎屌爆佢屎眼而死先至安樂架!

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-3-25 23:13 發表 查看引用來源
屌你 老母仲唔能收檔,係咪要我收你皮先安樂呀,以後你每出一個貼我都要屌你一次。
呵呵,就憑你?我就真係想睇下你憑條柒頭憑乜撚野喎

前往最後回覆