上一頁下一頁
發新話題

疫情期間試過幾間,唔好,唔介紹。

收藏  |  訂閱
40  15.2k

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-3-10 19:05 發表 查看引用來源
講左幾百次 千其米再去尼d足仔 實跌$ 去1仔仲有機會有驚喜
香江足仔GC好多都系半途出家, 吾識按, 一入黎就話踩背. 反而大6, 九成識按, 按完先起機 , 感覺超好.

今日又講第二檔,
樓上骨,
油麻地,大新銀行後面,
美蘭大廈,此層原來幾間,

琪琪,
dup+HJ    400.

陀地大媽,乜樣都唔開胃。
起碼4張半,
單位好細,
床都貼一面牆。
都似大場做過,
過程聊勝於無。
不去也罷。

回覆 22# eg9523 的帖子

師兄真係辛苦哂你!👍

我又貢獻一個,荃灣運興樓2樓美琪,睇相身型梗係掂,現場就係短腳虎肥婆,揼唔掂,推油亂咁推,推到我成身油,又爛口,好多助語詞,成日叫我加錢用口或BM,睬佢都有味,原本90分鐘揼到60分鐘我嫌煩話唔揼沖涼走。

是日跌錢$600, 希望其他師兄唔好步我後塵。

引用:
原帖由 eg9523 於 2020-3-10 09:45 PM 發表 查看引用來源

紐兄有所不知,
正面品題博宣傳就話好,反之,
如此負面彈評,
出post後余已被人問候娘親了.
eg9523 兄,即係個檔主知道你喺度開帖講佢?

引用:
原帖由 yanking200x 於 2020-3-10 07:05 PM 發表 查看引用來源
講左幾百次 千其米再去尼d足仔 實跌$ 去1仔仲有機會有驚喜
又唔一定,咁當然係有網友試過對辦嘅再推介嘅穩陣好多啦。

我都貢獻一個,喺九龍城黃珍珍對面有間樓上泰嘅揼骨,前半拍都有按咗20-25分鐘,後半拍,喺要求之下,可以光豬幫你手打,性價比都高嘅,可以一試,但係佢哋係久唔久去轉下啲技師,靚唔靚撞就手神,埋單四舊。

引用:
原帖由 eg9523 於 2020-3-11 13:25 發表 查看引用來源
今日又講第二檔,
樓上骨,
油麻地,大新銀行後面,
美蘭大廈,此層原來幾間,

琪琪,
dup+HJ    400.

陀地大媽,乜樣都唔開胃。
起碼4張半,
單位好細,
床都貼一面牆。
都似大場做過,
過程聊勝於無。
不去也罷。 ...
4張半如果保養好都有吸引力,不過大媽就.....😩😩

見到有師兄講起中伏乃“矮腳虎肥婆”,
想起舊年經驗,
旺角,慈雲山小巴總站鐵閘上樓,
乜名真唔記得,樓上骨肥矮婆,
400.連HJ.
與4台廣告完全不吻合,
廣告靚相更説到天花龍鳳引你起頭。
最近收到通知搬了去觀塘。
之後deleted冇資料了。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2020-3-10 19:45 發表 查看引用來源
今晚去左同一座樓洗樓,揾左個白滑巨乳有肉地泰輕中,開三魚包環吹仲送按摩,前後侍浴細心清潔,上床先按摩3個字,再轉身波推,奶蓮,落力環吹奶埋袋底,跟住69互動我奶西佢環吹,奶到佢好濕淫叫話受唔住,即上套男上插入屌,坐蓮,騎馬,狗仔 ...
有冇車輪?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆