長沙彎道 按摩

收藏  |  訂閱
34  11.1k

Re: 長沙灣道按摩

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-2-27 12:18 發表 查看引用來源
Kasko兄, 純討論, 無心阻人搵食. 我每星期都去元朗足仔, 熟埸足鐘, 按摩起機$400/90分鐘, 任摷.
可否 PM 詳細地址

回覆 22# Kasko 的帖子

想問吓有無人收過樓主pm報地址?

元朗那邊90分鐘$400的確吸引

Ching 可pm details 謝謝

引用:
原帖由 南島 於 2020-2-28 21:05 發表 查看引用來源
哈哈,應該係我介紹過那間長沙灣道55號足夢閣,沒介紹錯吧!這店服務真的好,幾個女好玩得,最緊要係按摩力水夠,技術無得彈,那裏也弄到你欲仙欲死!超值,這間是我主場,按完坐下傾下都幾爽! ...
I am going to try later, or tell the price

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-2-28 21:59 發表 查看引用來源

I am going to try later, or tell the price
上去前可去爬下文:

個個睇完就要pm,最好爬下文

師兄請pm資料來!謝謝!

其他選項                                                                                                                                                 報告                                                                                                                                                                                                 TOP-->                                        

師兄請pm資料來!謝謝!

引用:
原帖由 南島 於 2020-2-28 21:05 發表 查看引用來源
哈哈,應該係我介紹過那間長沙灣道55號足夢閣,沒介紹錯吧!這店服務真的好,幾個女好玩得,最緊要係按摩力水夠,技術無得彈,那裏也弄到你欲仙欲死!超值,這間是我主場,按完坐下傾下都幾爽! ...
90分鐘按摩起機, 五魚. 比元朗貴少少.

前往最後回覆