上一頁下一頁
發新話題

小爪爪房事記錄 :D(updated p.6)

收藏  |  訂閱
177  29.3k

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2014-5-21 12:04 AM 發表 查看引用來源

隔住個mon又知我大波~~~

之前妳有相睇嗎:smile_47::smile_47:

利害,刺激又興奮

update下先
今日發生既事新鮮滾熱辣~

今日就係5月20日,無錯,係520
其實無咩特別既日子就比人塑造成為另一個情人節
2014520(愛你一世我愛你嗎~)好肉麻,不過女仔中意haha
咁爪爪都係典型港女一個點會放過個衰佬
由lunch已經扮曬野問佢知唔知今日咩日子問到佢收工
咁岩佢今晚屋企人出曬街得佢一個自己食
見佢咁慘慘豬就上去佢屋企搵佢再一齊出去食啦
今日呢個特別日子再加埋有其它開心野所以出去前打扮左一下啦(姐係執番d五官上塊面)
行去佢屋企途中見到兩個麻甩佬坐左係旁邊...一行過就比佢地望到實再加多聲"哇~~~"
雖然唔知佢地哇咩啦,但我都當係欣賞架啦:smile_03:

急急腳咁上左佢屋企,放低d野咁就同佢坐係床邊談下心
繼續問佢知唔知5月20日係咩日子,唔知係佢太蠢定扮曬野,最後都係逼我講左出黎
佢聽完就錫左我一啖,之後再錫,又錫~錫錫下變左打茄輪
佢將我禁落床,放好個位比我訓,佢就壓係我身上面
跟住我同佢講話"你老婆頭先比人目及喎"
"哇即刻打佢地一獲先"
"你估如果佢地繼續跟住我會發生咩事呢?"
"佢地會做d咩我唔知,不過我就知我黎緊要做d咩啦"
聽到個衰佬d對白都知佢想點,配合下佢就扮曬怕醜無知咁望住佢"咁...即係咩呀"
佢已經好曳咁幫我除裙又自己除褲
隔住條底底都feel到佢硬過舊石既細佬(衰佬真係好硬:smile_04

之後就帶套男上啦,點知插左幾下佢話不如轉去隔離房,咁我就諗住起身行過去
點知比佢禁低狗仔咁放左入去,一路行一路插,我又一路行一路呻吟
佢屋企唔係太隔聲所以開頭都要就住就住咁叫"嗯~嗯~~"
入左房繼續keep住狗仔咁插
唔知點解今日妹妹特別敏感特別想要咁,佢每插一下入黎都好似頂到要標水咁,又好易高潮
之後就轉左男上(佢既最愛~)
有次唔小心係fb like左d野比佢見到之後佢就認識到九淺一深呢招
依家成日用黎對付我,係妹妹個洞口淺插幾下就一下頂到盡,真係無幾多女會頂得順
點知今次仲衰,佢keep住係妹妹洞口度磨下磨下係度引人
"咦~你好衰架...好想要呀._."
"你好想要呀?想要就求我啦"
"老公..~我想你插插我..."
"依家咪插緊囉.."(勁衰明明係磨緊人:smile_24
"唔~~嗯~唔係咁樣插呀"
"咁你想點樣插呀"
"我想你插...入d"(個衰佬真係好衰,講到呢度已經好怕醜,平時好少講出口,行動多d~~)
"咁樣仲唔夠入咩?嘎?"
"唔..唔夠~我想你大大力插到最入..快d屌我"(已經比佢引到唔得,再醜怪既野都要講出口了)
"好啦見你咁乖就餵飽你啦"跟住真係一下插到好入,然後好快咁樣出出入入
佢既硬度加上咁既速度真係令爪爪連環高潮,呻吟聲完全停唔到仲越黎越大聲
每當我就快高潮想夾緊對腳既時候就比佢整番開,打開之後個位置頂得更加中
而且因為無得借力無得忍,就黎左好多次高潮lu~
每次一高潮妹妹就會夾得佢好緊,都令佢有種想射既感覺
次次見佢一想射就要停一停,忍一忍都幾可愛
後尾佢應該就快忍唔到話有d想射
"咁你射啦"
"但你夠飽未架"
"夠架啦"
"咁我射啦..."
之後佢就黎左個極速抽插同時都送多個高潮比我
就係咁佢一聲"要射啦~"我一聲"高潮啦~~~~"
就大家一齊黎左

可能就快黎m,成鬼日想要,次次見到個衰佬就濕曬:smile_47:

引用:
原帖由 Gab15 於 2014-5-21 12:55 AM 發表 查看引用來源

真呀?我記得你好似唔係肥婆嚟喎!

你係咪認錯人

引用:
原帖由 63021 於 2014-5-21 12:59 AM 發表 查看引用來源

之前妳有相睇嗎:smile_47::smile_47:
哈哈
以後無個衰佬批准都唔post相lu~~

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2014-5-21 01:47 AM 發表 查看引用來源
update下先

2014520(愛你一世我愛你嗎~)好肉麻,不過女仔中意haha
咁爪爪都係典型港女一個點會放過個衰 ...
放工回家之後先睇.x.

故事很精彩...請KEEP ON UPDATE
加油~~~~

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2014-5-21 11:30 AM 發表 查看引用來源
故事很精彩...請KEEP ON UPDATE
加油~~~~
thanks~

精彩萬分..

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2014-5-21 01:47 AM 發表 查看引用來源
update下先

咁爪爪都係典型港女一個點會放過個衰 ...
支持新update:smile_o12:
不過冇相睇真係有d可惜囉:smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆