上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 lonelylady 於 2012-7-14 11:01 AM 發表 查看引用來源
我是發哥的隱影讀者,睇左發哥的文章咁耐都冇回過,但係見發哥就快隱退,個心好唔捨得……
仲記得第一次係睇古墓,有些情節真係好真,好似自己都係埋入面咁,所以比我發現左個作者好勁,之後仲一路追落去
依加,發 ...
過奬了,唔係好勁啫!
還未出書。
到時會通知大家!

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-14 07:43 AM 發表 查看引用來源
明天星期日是不是全日on call 呀?

係呀!

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2012-7-14 01:34 PM 發表 查看引用來源
Mr. Lau, 感謝你多年來寫下一篇篇令人盪氣迴腸的故事。小第已經忘了何時開始追看你的色文(不過一定vivian起已有留意),但過去三年來總會定時定候上來香討看劉sir的文章。恐怕你為香討的貢獻是"前無古人,後無來者" ...
多謝閣下喜歡的色文。
多謝閣下的投票!
最經典的是『海洋公園』之約!
我都有最經典的一幕,貼完文後講畀大家知劉金發自己覺得最經典的一幕!

就出文,好緊張!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-14 05:18 AM 發表 查看引用來源

是的,劉金發是一個鹹濕佬,但他是一位嫉惡如仇,有情有義的鹹濕佬!!
多謝閣下的支持,劉金發只是引退唔寫『色文』,仍會繼續寫小說,所以閣下一定有機會我到我的新作的!多謝!
投咗票未呀?
之前投過一次~咁我就再投多次la~
男主:明朝發哥,同盜墓發哥(捨身夠雪兒)

女主:雪綾姐(斯文大方,理想伴侶)

男配:老豆(唔知出黎未,有冇得再出埸)

女配:大眼妹(我認我膚淺,我係因為配圖吸引而投:smile_30: )

伴讀歌:學而(我認係因為我鍾意學而,隻CD我都有)

系列:明朝(有個好金發),古墓(題材新鮮,唔知d古文係咪真有奇文??)

經典:好多,不如講我最驚一幕,就係古幕入邊d半邊人,睇到果part,真係一邊睇一邊驚,睇文就係有想像空間

發哥加油!!!!

引用:
原帖由 buzzdarkyear 於 2012-7-14 02:31 PM 發表 查看引用來源
劉明等睇終極大結局
希望發哥可以筆下留人
放過雪綾女神一馬
老實說
小弟寧願要雪綾
也不要Vivian
‥‥‥

引用:
原帖由 simonwong345 於 2012-7-14 02:27 PM 發表 查看引用來源
發哥,原本女配角我投依雅,現在可改為劉珍妮嗎﹖始終覺得《吸血六》唔可以無劉珍妮這個角色。﹙抱歉為點票帶來不便)

最經典一幕︰
發哥在金鍾地鐵站同雪綾xx呀,識隱形真係好。

另外,請問發哥今晚是否會跟 ...
是的,有興趣的通宵交流也可以!

明天家庭樂……只能用手機上網傾,唉……依家我隻乸用緊電腦睇片耶…

引用:
原帖由 henconq 於 2012-7-14 03:02 PM 發表 查看引用來源
我最喜歡的女主角?  
方雪綾(美麗又忠誠的女子(傻?)仍愛多情的咸濕佬不多:smile_14: )
我最喜歡的男主角?
劉爺(黑社會大佬,型)
我最喜歡的女配角?
依雅(大眼妹)(清純美女,我like)
我最喜歡的男配角?
老 ...
多謝投下聖神的一票!
老爸好似出咗獄!

‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆