上一頁下一頁
發新話題

與EX的野戰實錄

收藏  |  訂閱
96  48.8k

引用:
原帖由 yiyi22bb 於 2014-5-22 10:39 PM 發表 查看引用來源
我好奇戲院點攪,我整系試過一次見到人地一個含一個睇哈哈
只可含

我對殘廁麻麻地,夏天玩office舒服d,有冷氣。

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-5-22 10:41 PM 發表 查看引用來源
只可含
都唔係既 睇你邊間同咩場次囉 以前華懋4,5點都有場次D職員掛住釣魚都唔理你啦 不過我未試過係華懋 只係聽人講過

但都要附近無咩人架

期待你戲院之戰,好想知你點係入面搞。

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-5-23 11:52 AM 發表 查看引用來源
期待你戲院之戰,好想知你點係入面搞。
其實果次真係好好彩又好驚險
好似比曬機會你野戰咁
但我驚你地會失望 因為冇之前兩次咁激 始終戲院難度好高

引用:
原帖由 shadow3000 於 2014-5-23 01:57 PM 發表 查看引用來源

其實果次真係好好彩又好驚險
好似比曬機會你野戰咁
但我驚你地會失望 因為冇之前兩次咁激 始終戲院難度好高
我未試過戲院,太高難度,所以好想知你點處理。
其實後樓梯都好難玩,睇上去係好安全,但遇上有人行路無聲,搞搞下有人打開門,走唔切鬼囉。

以前同ex一齊都有試過係學校格離個停車場搞
有人就藍埋一齊(我只係拉褲連 佢拉高條裙) 因為著住校服都無人估到我地搞d咁既野
係有一次唔小心比同學見到 返到學校佢地就扮咩都唔知

引用:
原帖由 菲立斯 於 2014-5-23 02:57 PM 發表 查看引用來源

我未試過戲院,太高難度,所以好想知你點處理。
其實後樓梯都好難玩,睇上去係好安全,但遇上有人行路無聲,搞搞下有人打開門,走唔切鬼囉。
後樓梯你半夜三間有人既機會好微 加上靜有回音好易就聽到
你唔駛耳力好好 上兩層有人行落黎都聽到啦

引用:
原帖由 hksn999 於 2014-5-23 03:52 PM 發表 查看引用來源
以前同ex一齊都有試過係學校格離個停車場搞
有人就藍埋一齊(我只係拉褲連 佢拉高條裙) 因為著住校服都無人估到我地搞d咁既野
係有一次唔小心比同學見到 返到學校佢地就扮咩都唔知
呢D認真係好同學啦 即刻交個朋友啦
不過咁空曠你都夠膽 師兄有料

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆