上一頁下一頁
發新話題

旅伴 (update on p.3, p.4, p.6, p.8, 最終回p.9)

收藏  |  訂閱
189  114.3k

引用:
原帖由 siopang 於 2014-5-21 04:46 PM 發表 查看引用來源
出門玩係會放D..我之前同女朋友吵大獲,自己一個人出去旅行,都會有野食到..
我都知呢度多高人,ching,唔好吝嗇,講少少黎聽下。

識得調情再做, 真係識得享受.
引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-21 03:01 PM 發表 查看引用來源
清理完畢,我地瞓係梳化。呢d時候,女人特別多野問。同佢傾左一陣,又未夠食飯時間,我地就著返衫,出酒店外面行下,順便食支事後煙。外面好凍,但環境好靚,我地拖住手係外面行一個圈,廣州姑娘都真係一個問題 ...

真係好好睇!! 樓主加油努力出文

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-21 03:01 PM 發表 查看引用來源
清理完畢,我地瞓係梳化。呢d時候,女人特別多野問。同佢傾左一陣,又未夠食飯時間,我地就著返衫,出酒店外面行下,順便食支事後煙。外面好凍,但環境好靚,我地拖住手係外面行一個圈,廣州姑娘都真係一個問題 ...
自己一個去旅行堅係正~我上次又係自己一個去箱根,住溫泉酒店~都識左個日本仔,
不過就冇你咁大膽,始終自己一個女仔
最後得自己一個浸~諗起都可惜

搞到我心痕痕......即時想去旅行

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-5-21 05:49 PM 發表 查看引用來源
羨慕死人,想當年拍拖時,女友邊有可能放你一個人周維走?去親旅行次次都係食私家飯盒咋,諗起都一殼眼淚呀!
好難為你喎,食私家飯盒。
正常私家飯盒到外地都特別好食,你有幾慘先,不妨描述下。
另外,當年拍拖既女朋友,今日變做你邊位呀?嘿嘿。

引用:
原帖由 krazybb 於 2014-5-22 01:49 AM 發表 查看引用來源

自己一個去旅行堅係正~我上次又係自己一個去箱根,住溫泉酒店~都識左個日本仔,
不過就冇你咁大膽,始終自己一個女仔
最後得自己一個浸~諗起都可惜
我反而覺得一個人先大膽。難道有朋友陪你,你會去搞個日本仔?

除左套之後,我地好溫馨攬住打下車輪。之後沖埋個靚涼,就夠晒鐘出去食飯。溫泉旅館安排個晚餐好正,我地仲要著住件浴衣,真係好似一對情侶黎渡假。當晚無一個中國人,我地可以一邊食飯,一邊傾咸野。晚飯過後,食埋支飯後煙,我地就各自去公眾溫泉浸一浸,享受下人地個大溫泉。我地個私人風呂係房入面,而公眾就真係戶外,開揚好多,又睇到花花草草。沖完身行出去時,真係凍到仆街,九秒九跳入溫泉,冬天浸溫泉真係好舒服。

自問都浸左好耐,但點都唔夠女人鬥,我返上房仲未見佢返。當晚天氣好好,加上係山區,望出外面都睇到星星,我坐係露台窗前睇下夜景,透過玻璃窗都感到一陣陣冷意,我就拎左張被同啤酒過黎,享受下寧靜。隔左半個小時廣州姑娘先返到,見到黑麻麻問我做乜唔開燈,我就叫佢埋黎睇星星。我攬住佢睇星星,大家著住浴衣,從後攬一攬佢,透過心口就知到佢無帶bra。呢個情景,不消五分鐘就由睇星星變玩星星啦。

睇左一陣星星,我地就車起上黎。我從後攬住佢,車幾車,雙手已經隔住件浴衣摸下佢波,佢無怕羞,仲有身體反應。好快我就解開佢條腰帶,攝隻手入去不斷撫摸佢全身,比起前兩次,佢判若兩人。經過兩場戰爭,加上咁relax既環境,廣州姑娘投入左好多。我一手除左佢底褲,下面已經濕左,我地繼續車,左手玩佢波波,右手就不斷摔佢下面,佢身體就輕微扭動配合。突然之間,佢採取主動,解開我條腰帶,打開我件浴衣就一口含落黎。經過幾次既發問,廣州姑娘大約都估到第一次吹奏並唔係太理想,呢一次就好大突破,含得深好多,有時仲識得瀨幾下龜頭,我拎起罐啤酒飲幾啖,享受下佢比我既服務。

吹奏佢始終都係初哥,加上咁用心吹,好快就見到佢攰。見佢咁落力,我都要報答下佢。我反轉佢,怕佢凍用張被蓋住佢上身,打開佢大脾,先錫下佢大脾內側。慢慢就轉瀨佢內側,又輕輕錫下佢花芯,見佢毫不反抗,我就再打大佢大脾,一下一下咁輕輕瀨佢個鮑魚,好偶爾先大力瀨一下。廣州姑娘最後都忍唔住,又壓我個頭落去,其實佢呢d反應好重要,令我知道付出並唔係白費,鼓勵我要更落力。之後我又大力瀨又啜,廣州姑娘禁實我個頭,係被入面大聲呻吟,佢既呻吟聲一次比一次淫。

經過一輪舌戰,我又係附近拎個套出黎。今次佢唔再錯愕,但贈左我一句“你真係好賤格”,我帶完套之後,就覆返佢一句“我唔賤格又點得你咁開心”,一講完就打開佢大脾,抬高佢條腰就插入去。佢水份好足,出入非常順暢。插左一輪,我抬高佢一隻腳放上膊頭,黎個半邊燒鵝,我地身上仲有浴衣,佢轉左身,有衫都等於無衫,但視覺效果就一流。呢兩個姿勢其實都幾攰,完全無得借力。之後我瞓係度,捉左佢上我身,騎功佢唔算係一流,但佢都享受,尤其係我揸佢,佢就叫得特別淫。佢騎個幅度好細,但就郁得好密,有時上下郁,有時又前後郁。

騎左一輪,我見佢攰攰地,我地轉左狗仔,我依舊大大力咁抽插。之前出左兩次,真係特別頑強,大力插左幾分鐘我都見攰,就轉返個男上抖下氣。插插下,突然感到一股氣流湧上黎,我就拔出黎,除左個套對正佢塊面,我睇住佢咪起雙眼,但又唔避開,我就將僅存既幾滴精兜口兜面射出黎。

仲以為一定好似av咁,係溫泉先玩添。
引用:
原帖由 KK_CHAU 於 20-5-2014 13:25 發表 查看引用來源
原來我慢左咁多..............才覆

跟住呢??? 浸溫泉時又有沒有特別呀

精彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆