上一頁下一頁
發新話題

旅伴 (update on p.3, p.4, p.6, p.8, 最終回p.9)

收藏  |  訂閱
189  114.3k

咁又未試過....唔知阿...
咁又真係好多....但未吞得到嘛:smile_o05:
引用:
原帖由  於 2014-6-25 05:33 PM 發表 查看引用來源

廣州姑娘都係第一次
唔好做藉口喎
講得詳細d好喎

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-6-25 03:17 PM 發表 查看引用來源

我都等緊你出post
我⋯我無乜野可以出post啦
當自己既另一半對我都無咩衝動既時候
(哭)

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-6-25 02:32 PM 發表 查看引用來源

其實最後咁完結都幾好
大家對對方都有少少感覺,唔係單純出個火咁簡單
大家都有另一半,開心完就算,總好過大家仲有聯絡心思思
上到飛機時我都仲好回味架,叫做留住最美好時刻

係某個層面上,大家都對對方 ...
咁又係, 短暫的煙花同細水長流係好唔同

你地又唔會抄老土愛情小說, 約定N年後係某地再會, 如果到時大家重有feel/available的話..
BTW: 師兄文筆很好, 睇到硬得黎又有D感動, 如果前面加D愛情位就更正~

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2014-6-25 05:43 PM 發表 查看引用來源

你地又唔會抄老土愛情小說, 約定N年後係某地再會, 如果到時大家重有feel/available的話..
BTW: 師兄文筆很好, 睇到硬得黎又有D感動, 如果前面加D愛情位就更正~
Before sunrise情留半天

引用:
原帖由 mmmurasaki 於 2014-6-25 05:36 PM 發表 查看引用來源
咁又未試過....唔知阿...
咁又真係好多....但未吞得到嘛:smile_o05:
即係輸經驗,唔怕,再約出黎,試多一次
試完你咪可以再出post囉
等你
唔好太耐,今個六月好出啦

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-6-25 05:39 PM 發表 查看引用來源

我⋯我無乜野可以出post啦
當自己既另一半對我都無咩衝動既時候
(哭)

另一半對你無衝動,但其他人有呢
收收埋埋

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-6-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

另一半對你無衝動,但其他人有呢
收收埋埋
無啦,生活平淡到不能
工作上剩餘躁動不安
惱人既生活

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2014-6-25 05:43 PM 發表 查看引用來源

大家無再進一步,我覺得係福氣
我都唔知點形容當時我同佢既關係
可以話存於極度曖昧,搞埋野,但又唔會認係男女朋友囉
矛盾得黎又係事實,可能就係像霧又像花,所以先好玩吧

有關感情部份,其實係第一段我刻意寫左好多,但市場反應好似一般
呢一區始終都係喜好性愛場面
有d位如果我唔交代多少少,又可能會令大家覺得好突然
再者,打文真係要好多心機時間,人性都係懶,請多多包涵

係文章第一句,我就交代左呢篇文係打比某一個人睇
亦都係因為呢個人,我先有心機打
如果唔係,以我打左成萬字先得十頁回覆,老早就收筆唔打

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-6-25 05:54 PM 發表 查看引用來源

無啦,生活平淡到不能
工作上剩餘躁動不安
惱人既生活

如果生活係精彩,相對就無咁多精神去搵食

無左啦:smile_45:
引用:
原帖由 古思堯 於 2014-6-25 05:48 PM 發表 查看引用來源

即係輸經驗,唔怕,再約出黎,試多一次
試完你咪可以再出post囉
等你
唔好太耐,今個六月好出啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆