上一頁下一頁
發新話題

把港女調教為一隻吞精的貓貓「現在進行式」new update at #381

收藏  |  訂閱
398  111.6k

引用:
原帖由 bentayga 於 2016-11-12 10:53 發表 查看引用來源

啲女連屎忽都奉獻埋先叫真正服從,我條女都係咁,其實唔太鍾意,但我話要屌屎忽時,佢一定畀,師兄畀心機,一定有得屌!
如果條女本身好鍾意玩屎忽,咁請問如果要做到“真正服從”,重可以係什麼方面體現出泥?

引用:
原帖由 文采風 於 2016-11-12 11:22 發表 查看引用來源
遇到凈係識擘開腳既女, 最易喺身體上征服佢地; 但遇到功夫好過你既女, 心理壓力會好大, 但會更加好玩, 征服到呢啲女會好有滿足感
我遇過一個性技叻,心理方面難俾人入手埋身的女人,如果要征服呢類女人,真係無從入手。

利申,我係女人,純食花生睇人玩女。

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-11 11:12 AM 發表 查看引用來源
大約3年多前,網上識到個女仔,她那時正和她的未婚夫快結婚,那時我單身,得知她在諗結唔結婚好,那時她還有8個月就成為人妻。初初識時我係漫無目的,她有上來我家吹下水,講下她的感情事,我又講下我點解單身等等,行 ...
師兄,好嘢。
不過,想問,你wexxxx度識,唔係大陸女人? 我見多數係。甚少本地女仔玩wexxxx。借問,喺邊區識?

引用:
原帖由 離火 於 2016-11-12 09:34 AM 發表 查看引用來源

其實女人就係要咁對待
有時都要見對手而定

引用:
原帖由 文采風 於 2016-11-12 10:14 AM 發表 查看引用來源
我認為 ,師兄喺調教猫猫方面, 主要係喺性方面攪到佢好撚舒服, 令到佢唔捨得離開你, 呢個係第一步,係屬於肉體方面;  然後捉到佢既錯處, 即刻叫佢走, 潛臺詞係以後唔屌你;  第一令佢知道自己犯 ...
同道中人,我都係吸取過去的教訓而練成今天這樣

引用:
原帖由 bentayga 於 2016-11-12 10:53 AM 發表 查看引用來源

啲女連屎忽都奉獻埋先叫真正服從,我條女都係咁,其實唔太鍾意,但我話要屌屎忽時,佢一定畀,師兄畀心機,一定有得屌!
這個問題,我現在冇什麼把握,但有信心

引用:
原帖由 文采風 於 2016-11-12 11:22 AM 發表 查看引用來源
遇到凈係識擘開腳既女, 最易喺身體上征服佢地; 但遇到功夫好過你既女, 心理壓力會好大, 但會更加好玩, 征服到呢啲女會好有滿足感
我都遇過這種高手,大家在性事上好夾,心理戰上可以話係棋逢敵手

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-12 12:24 PM 發表 查看引用來源
女朋友全程去旅行同旅行完都繼續同ex傾計,師兄氣量真係大可以忍咁耐先發出泥,好多人遇到呢個情況,旅行未完已經嘈左交la。
年輕時,一早爆左啦!現在都人到中年,處事上比較知進退,我係愛貓貓的,我要她心和身都要係原全屬於主人

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-12 12:25 PM 發表 查看引用來源

如果條女本身好鍾意玩屎忽,咁請問如果要做到“真正服從”,重可以係什麼方面體現出泥?
有好多方面可以玩,每個人都了弱點都有嘢怕,建議師兄多觀察多了解後才諗下一步行動

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-12 01:56 PM 發表 查看引用來源

師兄,好嘢。
不過,想問,你wexxxx度識,唔係大陸女人? 我見多數係。甚少本地女仔玩wexxxx。借問,喺邊區識?
九龍以南

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆