上一頁下一頁
發新話題

把港女調教為一隻吞精的貓貓「現在進行式」new update at #381

收藏  |  訂閱
398  111.8k

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-15 04:32 PM 發表 查看引用來源

三個都未開發佢?! 果三個執到寶都冇用
等我講解下貓貓背景先,單親,同老母阿哥大,那個阿哥垃圾級別,老母永冇份工能做到三個
月,兩母女住公屋,她自少靠自己去讀書,而大約22歲才識到佢ex,佢ex算中產,但生活好節省,可以買車唔買,可以租萬頭的樓唔租走去住劏房,初期識貓貓時我都幾同情佢ex,那時我一個人住港島600幾呎,有時間有架幾年的歐洲車咁,我又大花筒,冇嘢多,就係朋友多,上至上市公司主席下至幫會ceo,貓貓個世界好細,電話內得40幾個電話,我開頭都冇心呃蝦條,好單純咁交個朋友,貓貓跟了我後除了開發了她的性方面,我的世界帶畀她好大沖擊,她原本以為14年尾嫁人生仔,現在要跟住我做我的貓貓,我都有問過佢畀佢選擇多次,會點選擇,她馬上話跟我,因為我的世界好大始多姿多彩,唔知會唔會老點我><

其實貓貓越反擴越好玩

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-11-15 05:05 PM 發表 查看引用來源
師兄,你的貓貓好正。睇到個Patpat 就好想想屌佢
正常的,男人係咁能賤格,包括我自己

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-15 05:18 PM 發表 查看引用來源

等我講解下貓貓背景先,單親,同老母阿哥大,那個阿哥垃圾級別,老母永冇份工能做到三個
月,兩母女住公屋,她自少靠自己去讀書,而大約22歲才識到佢ex,佢ex算中產,但生活好節省,可以買車唔買,可以租萬頭的樓 ...
樓主,如果佢肯,你真係同佢一生一世? 唔食其他女士?

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-15 05:18 PM 發表 查看引用來源

月,兩母女住公屋,她自少靠自己去讀書,而大約22歲才識到佢ex,佢ex算中產,但生活好節省,可以買車唔買,可以租萬頭的樓 ...
貓貓個ex咁慳,一齊都好悶,戲都唔會睇多場果種人,所以貓貓一定會㨂同你一齊。可能之前悶過,唔想返轉頭

引用:

同意你師兄。
D女仔好現實的,有架車,有自己地方,好多女仔都鍾意。有車又方便D去好多冇車人去不到的地方。冇車的人就要同人迫,想2人静D都唔得。尤其是去夜街。
我以前D女朋友,初相識時,我多數揸車(見得人的),同佢周圍去遊車河。又車埋返屋企樓下。感情都易D增加,多數女仔好受的。

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-15 05:51 PM 發表 查看引用來源

同意你師兄。
D女仔好現實的,有架車,有自己地方,好多女仔都鍾意。有車又方便D去好多冇車人去不到的地方。冇車的人就要同人迫,想2人静D都唔得。尤其是去夜街。
我以前D女朋友,初相識時,我多數揸車 ...
有車就當然方便好多,想去邊都得又有虛榮感,有車溝女梗係易成事好多

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-15 05:30 PM 發表 查看引用來源

樓主,如果佢肯,你真係同佢一生一世? 唔食其他女士?
佢,一定肯啦!現在係我唔想住hahaha

如果係安全環境下會照食,唔上身,但公司內或同工作有關的一切靚女都唔會,因為男人事業為重,有錢你怕女人hahaha

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-11-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

貓貓個ex咁慳,一齊都好悶,戲都唔會睇多場果種人,所以貓貓一定會㨂同你一齊。可能之前悶過,唔想返轉頭
每個人追求的生活不同,我覺得做人有今生冇來世,人生就係要尋求快樂,洗了叫資產,唔洗叫遺產,諗慳錢不如諗下點樣 搵多d錢啦

引用:
原帖由 loklok2d 於 2016-11-15 05:59 PM 發表 查看引用來源

佢,一定肯啦!現在係我唔想住hahaha

如果係安全環境下會照食,唔上身,但公司內或同工作有關的一切靚女都唔會,因為男人事業為重,有錢你怕女人hahaha
但算唔算認定左貓貓為你長遠既伴侶?

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-11-15 05:51 PM 發表 查看引用來源

同意你師兄。
我以前D女朋友,初相識時,我多數揸車 ...
唔好話女人,男人一樣現實,有車起碼玩多番車震

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆