上一頁下一頁
發新話題

成日形住正骨女都唔方係良家女/正經女/好女,形住佢地好易就肯比人搞野比人摸,係咪架?

收藏  |  訂閱
50  1.8k

成日形住正骨女都唔方係良家女/正經女/好女,形住佢地好易就肯比人搞野比人摸,係咪架?

我成日形住大陸d大場細場正骨場都好..

d骨女都唔係太好女仔..

因為成日覺得佢地好易就會願意比d熟客摸手摸腳

又好易同客玩小鳥 尤其是熟客

同埋形住佢地見得咁多壞人..佢地好易學壞..

會好易出去玩得好瘋癲..

又好易同熟客 或者 加左錢既客 成日出去開房

係咪 100個正骨女 95個 都係 濫濫地 ?

大家對骨女有冇正面既評價呢 ?

我就覺得骨場近乎冇好女仔..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-1 12:02 PM 發表 查看引用來源

會好易出去玩得 ...
你試吓對住我識果d做呢d野呀,兜把星你就有呀:smile_45:

引用:
原帖由 遲績友運閒 於 2009-7-1 12:18 PM 發表 查看引用來源

你試吓對住我識果d做呢d野呀,兜把星你就有呀:smile_45:
佢地做邊間呀 ?

係咪香薰架 ? 定係做 中港泰 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-1 12:02 PM 發表 查看引用來源

會好易出去玩得 ...
ching, 您成日出post問正骨既野, 其實您想知d乜

正骨女, 大部分係正經既, 技師都係人, 唔該您講野尊重D

但係如果正經又做乜會喺出邊同人開房 ?

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-1 01:30 PM 發表 查看引用來源
但係如果正經又做乜會獱出邊同人開房 ?
同人出邊開房又點會係正經
係正經又點會同人出邊開房

是否你以為的你形住的,就會是事實的真相??!

你成日問d問題,我都形住你真好有問題

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-7-1 01:30 PM 發表 查看引用來源
呢d係個別, 可能人地真係有感覺呢?

客人同技師, 唔可以有感情咩???

一個大場既正骨技師, 可以有3-400人

唔通全部都同客開房?

得喇 ! 係我唔好喇 !!!!!

引用:
好多骨妹同你去開房??
如果無既話點解你會話佢地成日同d客去開房呢??

係咪你以為自己好靚仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆