上一頁下一頁
發新話題

油麻地新樓上竇

收藏  |  訂閱
83  22.7k

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-6 14:18 發表 查看引用來源

場有場唔俾,女有女私底下做。

我以前喺尖沙咀啲樓上spa都玩過幾個。

啲女仔同你玩過之後,每次嚟之前都會通知聲等你去幫襯吓。

姨媽到嗰幾日梗喺唔嚟啦,但唔係日日姨媽到㗎嘛。

早幾年,有啲女每個月嚟一或兩次,每次嚟 ...
囡囡黎大姨媽, V7會顯示"休息"

同意dcat20師兄的講法, 因為我都試過類似情況!

回覆 41# hkg369 的帖子

糸呀,D人唔了解國情。。。。。。
骨妺糸場返長工,一個月個四五日假就糸比大姨媽休息啱啱抵消了,其他日子基本上全開工,散工兼職就唔同。。。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-1-6 22:43 發表 查看引用來源
同意dcat20師兄的講法, 因為我都試過類似情況!
有啲場本身有開大。

亦有啲場話就話唔俾,但個別女仔私底下會做。

就算個場唔俾,有啲女仔只要加錢就肯,有啲見同個客啱key就肯,唔使加錢。

其實都算喺呢行入面嘅公開秘密嚟㗎喇。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-1-6 13:33 發表 查看引用來源
多謝Ching資料
唔使客氣呀

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-7 13:25 發表 查看引用來源
唔使客氣呀
香討是否刪除了"性本善"?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-1-7 13:50 發表 查看引用來源
香討是否刪除了"性本善"?
我冇留意呀

C兄,咩價位,同埋地點有無多d提示?請 pm

我以為大家喺舊版嚟到呢度都知道老規矩。

雖然呢度暫時冇版主,但係我仍然會照舊版規矩,唔會喺版留呢啲資料。

敬請各位已經知道嘅師兄亦都唔好喺版度留資料,亦唔好喺個版度問,拜托拜托。

佢哋之前喺尖沙咀太揚所以周時俾好人裝,先至使錢搬過嚟,遇著而家呢個時勢,我唔想累人哋。

同意, 低調些好D, 費事害死間場阻人發達, 又搞到大家少左個地方玩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆