上一頁下一頁
發新話題

其實呢度係咪冇哂單身人架喇?🤔

收藏  |  訂閱
471  14.0k

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-10 19:03 發表 查看引用來源
咁我又唔會,真係有需要先裝
Signal我冇裝,之前有朋友話唔用whatsapp轉signal,結果我冇再搵過佢😂
用慣WhatsApp,如非必要,唔多想轉

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-10 19:03 發表 查看引用來源
咁我又唔會,真係有需要先裝
Signal我冇裝,之前有朋友話唔用whatsapp轉signal,結果我冇再搵過佢😂

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-10 19:04 發表 查看引用來源
冇錯呀,又可以開返d飯局
以前呢度的飯局係好有期望

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-10 19:04 發表 查看引用來源
冇錯呀,又可以開返d飯局

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-11 18:02 發表 查看引用來源
可惡,我返工咁辛苦你竟然喺屋企hea緊

交友APP就係咁:

附件

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-4-30 23:21 發表 查看引用來源
見90%post都係人夫/人妻,自問唔想咁複雜,只想簡簡單單交下友,傾下計🤔
好多ching問既然普通傾計識朋友,點解要咁在乎對方係咪單身,我只係想大家嘅身份係對等,而唔係識個朋友都要偷偷摸摸咁。唔想你只有返工嘅時間先得閒覆我 ...
我反而會話如果知對方單身, 感覺上可以隨時發展落去咁
如果夾嘴形既話

另外...可能有D本身有另一半, 掉轉都會同你講佢單身個下XD...
我係單身但返工比以前忙左, 況且188無新人加入黎, 好多舊人都應該潛哂水

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-11 19:16 發表 查看引用來源

始終最多人用

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-11 19:18 發表 查看引用來源
你指咩期望先?真人見面?

引用:
原帖由 water121212 於 2022-5-12 10:53 發表 查看引用來源

交友APP就係咁:
講到咁多句已經好勁,通常10問9唔應

引用:
原帖由 angelking89 於 2022-5-12 11:06 發表 查看引用來源

我反而會話如果知對方單身, 感覺上可以隨時發展落去咁
如果夾嘴形既話

另外...可能有D本身有另一半, 掉轉都會同你講佢單身個下XD...
我係單身但返工比以前忙左, 況且188無新人加入黎, 好多舊人都應該潛哂水 ...
你第一句都岩,所有關係都係朋友做起,有冇得發展真係講唔埋,單身就唔會有顧忌

有冇另一半好易睇得出,除非佢地關係已經淡到各自修行

呢度的確悶左好多😮‍💨又唔比新人加入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆