今次疫情,真係打擊班夜蒲狗、雞蟲

收藏  |  訂閱
28  5.1k

今次疫情,真係打擊班夜蒲狗、雞蟲

夜總會無開、淫K無開、桑拿無開、足仔無開、酒吧無開、夜店無開、OK無開、

夜蒲狗、雞蟲真係乜鳩娛樂都無啦!

仲有一樓一,只係少左選擇,尤其是返大陸玩果班焗住香港玩

回覆 2# fd2vsdc2 的帖子

不過161無全封呢哈哈。。。。。。

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-4-10 23:35 發表 查看引用來源
夜總會無開、淫K無開、桑拿無開、足仔無開、酒吧無開、夜店無開、OK無開、

夜蒲狗、雞蟲真係少咗好多選擇,但係最多係心情因無得X而煩燥啲,唔駛死,仲慳番錢添,兼且可以玩其它嘢例如打牌。但靠佢地光顧而搵生活啲囡囡就無工開,無收入,心情就唔係煩燥,而係傍徨。唔係話夜蒲狗、雞蟲有乜偉大(佢哋自己大多數都唔會咁諗),但道德嘅嘢唔係咁絕對,唔駛贈慶,請見諒。

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 2020-4-10 23:47 發表 查看引用來源
仲有一樓一,只係少左選擇,尤其是返大陸玩果班焗住香港玩
得返D疑似人妖既泰泰, 同老妖..

香港靠晒進口家禽,入境管制一出就必屎無疑。黃業介必須要想辦法培育本地女性投身黃業,美少女,職業婦女,家庭主婦,中熟婦人 等等各自投身黃業不同層次,減少依賴進口,令行業在次蓬勃起来從新出發!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-4-11 19:13 發表 查看引用來源
香港靠晒進口家禽,入境管制一出就必屎無疑。黃業介必須要想辦法培育本地女性投身黃業,美少女,職業婦女,家庭主婦,中熟婦人 等等各自投身黃業不同層次,減少依賴進口,令行業在次蓬勃起来從新出發!!! ...
好难,香港經濟起飛,生活水平高,膁萬令蚊啱啱夠用,揾工唔难,要港女下海,一定要佢好大使,揾快錢,爛赌,后生靓女唔會去做企企,141,夜總會會赚到錢,但 一掷千金水鱼有限,塲也不多,所以一定要外勞,老弱婦孺,大小通吃,幾舊有交易,港女做唔到啦。

道德, 請離開,有很多人要靠兄弟們幫助,支持繼續!

有援交 吊高晒 豬扒港女都千五銀
10年前本來同1仔差距唔大
俾啲on9玩到貴晒
識玩 根本陀北 北菇唔輸陀地

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-4-10 23:35 發表 查看引用來源

不知道樓主又有甚麼娛樂😄😄

前往最後回覆