上一頁下一頁
發新話題

我要求女友幫我"吞精",佢話要有條件交換!!就係同佢......

收藏  |  訂閱
173  34.0k

一定奶啦
奶完派番多d奶比佢飲:smile_47:

引用:
原帖由 美顏護膚精華液 於 2008/9/7 01:18 AM 發表
乃屎眼(菊門眼) ,俾d誠意出黎Wo!!!!我覺得有d變態:smile_39: :smile_39: :smile_39: ,咪冇應承囉!!!!佢話:成人AV既架妹都係甘,俾d男優乃到好鬼high!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47: 咪想試 ...
好...有新嘗...有新意....性生活可以更精彩....

我試過乃C眼...無乜特別....但一定要洗干淨先...

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2008-9-7 01:31 AM 發表 查看引用來源
梗係奶啦, 人一世, 物一世, 試完記得話比我地知
Yeah Good answer waiting your report ar:smile_46: :smile_46:

I think it is a fair trade - go for it!

我可以幫你smile_38:

引用:
原帖由 肥周仔 於 2008-9-8 01:19 AM 發表 查看引用來源
我可以幫你smile_38:
你點幫佢法先肥周 :smile_47:

唔叫你食屎已經好好啦,
仲話人變態:smile_45:

tum下自己條女開心奶下c眼好少事姐 :smile_47:

Lick it C Hing :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 美顏護膚精華液 於 2008-9-7 01:18 發表 查看引用來源
乃屎眼(菊門眼) ,俾d誠意出黎Wo!!!!我覺得有d變態:smile_39: :smile_39: :smile_39: ,咪冇應承囉!!!!佢話:成人AV既架妹都係甘,俾d男優乃到好鬼high!!!!:smile_47: :smile_47: :smile_47: 咪想試 ...
你可以試下...但勸你做好安全設施先

揾定個水松塞.....塞住佢先...一陣"乃"乃"下high過頭 "beat"左d屎出嚟咪................. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆