上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

Thanks a lot,post more please

一定係人妻老公係你地砌緊時打來, 人妻一路傾一路比妳砌, 仲要係傾緊 tel 出埋野呢? :smile_30: :smile_30: :smile_30:

haha. wait for your report :>

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-17 06:38 PM 發表

多謝眾c hing支持,兩日一夜之旅我砌咗條人妻四舖(一次射入袋、一次射面、一次中出、最後一次就high囉!估下啦),第五次我真係無能為力嘞!

夜啲有時間再寫。

啲字已經改大返。
澳門偷情記(二)

我攬到A實一實,無因為射咗而「炆」返條嘢出嚟,重將細路有甘入塞到甘入,享受佢肉洞嘅餘温。

「你責住我好重呀…」A知我搞掂咗,佢想推開我。

「妳知唔知我等咗今日幾耐呀?如果有得返轉頭,我一定唔會俾妳嫁…我一定會爭取到底,要同妳喺埋一齊。」我錫住咀同佢講,下身重un多佢幾下。

A明顯有啲感動,佢答:「我知道啦…我知你一直都對我好好,我哋依家咪喺埋一齊囉?」

佢甘講,我知以後食硬呢條人妻嘞!我好温柔甘錫咗A一啖,跟住就翻身攤响床度。我哋拖住手抖咗陣,佢就起身去冲涼,落床前佢重好温柔幫我除咗個dom。

自A結婚後,我成日都幻想終有一日要扑返佢,呢種可能係男人嘅報復心態,或係屌人老婆嘅滿足感。

A入咗沖涼房五分鍾左右,我赤條條甘破門而入。正在淋緊花沙嘅佢嚇咗一大跳,我撲埋佢度,我哋呢對奸夫淫婦又瘋狂打起茄輪上嚟。好快我好兄弟又回復狀態,仲喺佢肚腩仔度頂頂下。A左閃右避,話:「咿…你唔好搞啦…俾我冲埋個涼先好無?」我禁咗啲硯液一手捽落佢波波度話嘞:「不如我幫妳洗吖?」

「嘩!你好衰嫁!蝦人!」A都成三十幾歲人啦,重好似啲妹妹仔甘撒曬嬌,不過都幾Q嘅!我淨你重點捽佢對雞包仔同妹妹,捽兩捽就成身軟曬挨咗埋我度,跟住重sir埋落地,半跪半坐响浴缸度,塊面對正我支長劍。我用條嘢輕輕high佢嘴唇,佢當然想知我做乜,佢話:「我…唔係好識…我好少甘做…」

「唔駛驚,好容易嫁咋!妳張開個口先啦,我教妳。」我心中暗喜,估唔到佢老公甘燃蠢識嘆。A眼仔碌碌望住我,最後微微張開口,我就慢慢將碌長棍隊入佢櫻桃小嘴入面。

當我正想教A點做時,佢已經自動波又乃龜頭又啜春袋。頂!又話唔識嘅?扮燃曬嘢!好,我就教訓下妳先!我禁住A後尾枕,一嘢盡根而入,頂到盡!跟住開始玩「深喉」,佢忍住眼淚好努力甘迎合我,我見到佢甘辛苦始終有啲唔忍心,於是我就放輕力度。可能A feel到我鍚住佢啦,佢更用心同努力又乃又啜。唔知過咗幾耐,我終於頂唔住,就急急抽返條嘢出嚟,啲熱精就「叭叭」聲射曬落佢塊面度嘞。

<啱啱收到風,原來A會同佢老公去日本幾日…頂!我啲唔開心添…>

PART 2 第一1 yeah!

駛乜唔開心呀, 佢係日本返來, 扑多佢幾鑊補數:smile_38:

引用:
原帖由 四衝程 於 2008-8-18 09:05 PM 發表
一定係人妻老公係你地砌緊時打來, 人妻一路傾一路比妳砌, 仲要係傾緊 tel 出埋野呢? :smile_30: :smile_30: :smile_30:
錯啦!之前有位ching估中咗嘞!

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-19 00:06 發表

錯啦!之前有位ching估中咗嘞!
原來係介指, 幾時搞佢後欄, 個後欄可能係處 :smile_30: :smile_30:

回覆 166# 的帖子

我地d老野有乜未玩過ar!所以你一講我就咁估,如果你唔係係澳門,我會估你係佢張床到玩,仲要用埋佢d套.
二十幾年前已經同條女係九龍公園打真軍(其實怕買袋比人望),仲要有個阿叔睇住都唔理,當年勁勇,成日玩真人show.....好懷念

Thanks a lot,post more please

真係好正,不停追下去。good show.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆