上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

支持支持, 記得比 report

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

:smile_40: :smile_44:

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2008-8-11 05:04 PM 發表

其實都唔怪得晒樓主。之前我食過個人妻,佢老公真係認真唔掂,個人妻上口又食唔飽,下口就更加食唔飽 ,但係呢個人妻相頭都唔係差,白白淨波大大果隻。遇到D咁既老公,除非自己無條件,如果唔係真係唔 ...
講得啱,我的sp便是這樣的人妻:smile_38:

樓主,淫人妻子笑呵呵,Thanks for sharing!!

ching,小心因果報應,天理循環呀

你都玩左佢咁多年喇,乜都玩嚴啦,而家你對人咁有興趣皆因條女而經已貴為人妻,係滿足感,你想攞威啫,算把啦,放生佢喇,當積點褔吧

如果故事屬實,條女又真係幾賤,枉佢為人師表,我地下一代死得喇

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-13 02:02 AM 發表

泰國就去唔成嘞!A話去幾日好難同佢老公交待。當我以為無望之際,佢話一日半日去澳門都ok,我即刻上網book酒店船飛,星期四晚等佢放學後出發,星期五下午返。哈哈,嗰晚有排玩呀,砌天光!

好彩今 ...
Report Report...Waiting Waiting....Quick Quick....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-13 02:02 AM 發表

泰國就去唔成嘞!A話去幾日好難同佢老公交待。當我以為無望之際,佢話一日半日去澳門都ok,我即刻上網book酒店船飛,星期四晚等佢放學後出發,星期五下午返。哈哈,嗰晚有排玩呀,砌天光!

好彩今 ...
精彩!樓主可否講下你條女?

引用:

好彩今 ...
樓主怕前一晚交左貨無貨賣?
固意不稱職吧!:smile_30:

引用:
原帖由 lisiukeung88 於 2008-8-13 02:41 PM 發表
ching,小心因果報應,天理循環呀

你都玩左佢咁多年喇,乜都玩嚴啦,而家你對人咁有興趣皆因條女而經已貴為人妻,係滿足感,你想攞威啫,算把啦,放生佢喇,當積點褔吧

如果故事屬實,條女又真係幾 ...
點解..近o黎多左咁多人..上性版講仁義道德o既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆