上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.7k

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-10 07:57 PM 發表

以前A曾經俾過佢同條仔(即依家老公)去日本旅行嘅合照我睇,係肥仔一名,但好高大,高過A差唔成尺呀。

一隻死豬炳同一個小鳥伊人,佢兩個真係好唔襯!頂你吖!諗起A依家日日俾隻肥豬禁住嚟小 ...
搞唔到人都唔好咁話人老公~~
一睇就知你小氣冇風度~~:smile_45:

做左人地老婆仲可以去同你去trip???

樓主:真係善慕你可淫慾人妻
        更希望你老婆同你亞女都遇到你同一類型朋友

乜大家咁惡毒架..
"引"版o既report..大家其實係咪可以當睇報紙副刊o既咸古咁睇呢?
定..大家睇完報紙D咸古都會炒蝦插蟹咁不智o既?

C Hing, 小心D呀....佢老公見到好大鑊

樓主好勁呀 ! 快 D KO 人妻出 REPORT 啦 !

師兄~加油!:smile_38:

引用:
原帖由 黎狗 於 2008-8-12 09:10 PM 發表
乜大家咁惡毒架..
"引"版o既report..大家其實係咪可以當睇報紙副刊o既咸古咁睇呢?
定..大家睇完報紙D咸古都會炒蝦插蟹咁不智o既?
絕對同意!咸故來講真係寫得幾好,時間地點人物佈局,都有條有理幾吸引。

故仔水準算高,樓主加油。

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-11 09:52 PM 發表

今早七點幾起咗身,見到A竟然有online(甘鬼早?),我就msn佢問佢一唔一齊食早餐。佢話可以,不過十點要返學校on duty,話響xx火車站等我,於是我就嗱嗱淋揸車入去。

A帶咗我去一 ...
泰國就去唔成嘞!A話去幾日好難同佢老公交待。當我以為無望之際,佢話一日半日去澳門都ok,我即刻上網book酒店船飛,星期四晚等佢放學後出發,星期五下午返。哈哈,嗰晚有排玩呀,砌天光!

好彩今日趕好個job,同公司parter單聲就可以閃開一兩日。

不過我條女聽晚話會上我度過夜,到時難免要「交功課」…仆街吖!要留力屌爆人妻嘛!聽晚點算好?

引用:
原帖由 isakon 於 13/8/2008 02:02 AM 發表

泰國就去唔成嘞!A話去幾日好難同佢老公交待。當我以為無望之際,佢話一日半日去澳門都ok,我即刻上網book酒店船飛,星期四晚等佢放學後出發,星期五下午返。哈哈,嗰晚有排玩呀,砌天光!

好彩今 ...
吓!終於等到喇!訂好酒店!不容有失!我以前都好喜愛天宮!支持您!  

您gf咪渣流灘囉!  一次半次唔覺嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆