46 12345
上一頁下一頁
發新話題

第一次去GF屋企...

收藏  |  訂閱
45  12.7k

第一次去GF屋企...

話說我同GF一齊咁耐佢都唔俾我上佢屋企:smile_39: ,今日我放學去佢樓下搵佢,講下講下,佢終於俾我上嚟,因為佢呀媽去咗探FD,佢呀妹去咗補習,得返佢一個係屋企! 我上去果時佢同我講佢呀媽返緊嚟,叫我走! 我話入一入嚟睇下就走(其實邊係丫:smile_34: ) 入到去睇下之後就同佢打車輪,個衰妹應該都想要,照計佢呀媽返緊嚟咁趕,應該打一陣就要我走,點知佢仲攬住我騎上嚟同我打 打完之後我就去尿尿,尿完真係諗住走架喇,點知佢打俾佢呀媽,原來佢呀媽果時先係好遠嘅地方等車返嚟,我聽到之後心諗你今次仲唔死  我立即攬住佢打車輪(話哂都成兩個幾禮拜冇做WOR!!!) 不過因為都係驚佢呀媽會好快返嚟,交通嘅野好難講,可能好快就返到! 所以前奏都唔係好夠,只係係梳化度打下車輪,揸下波波,伸隻手入去UNDER用手指插下! 不過雖然前奏唔係好夠,但係我用手果時都FEEL到佢好濕,佢果然好想要呀下:smile_34:  點知我諗住除佢UNDER果時,佢無啦啦叫等陣!!! 我心諗唔係而家先唔俾攪呀哇! 跟住佢就拉咗我入佢房(原來佢想入房攪!!!) 我一入房就第一時間除佢UNDER,跟住又打一陣車輪,再錫下妹妹咁!佢都忍唔住幫我除庫,打多一陣車輪之後就插咗入去喇! 一開始係男上女下,插插下個衰妹話想坐下,之後就換咗女上男下,佢一路UN我一路揸佢波波,真係超正!!! 因為驚佢呀媽返,所以換返男上女下快插,插到''拍拍''聲, 佢都HIGH到揸住個枕頭係度呻吟!!! 最後加速,我用兩隻手托起佢兩隻腳,插得超入,超舒服,最彼射咗係佢個胸度!!! 做完拿拿林著3走人!!! 第一次上GF屋企就係佢屋企做,真係超正

返緊學....:smile_45:
嫌老套都講句戴返個套啦:smile_30:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-15 10:17 PM 發表 查看引用來源
返緊學....:smile_45:
嫌老套都講句戴返個套啦:smile_30:
多謝CHING提醒

如果佢妹突然返就搞笑
補習既野好難講

引用:
原帖由 goodwish 於 2008-10-15 10:27 PM 發表 查看引用來源
如果佢妹突然返就搞笑
補習既野好難講
佢呀妹係補英皇現代果D嘅!!!

引用:
原帖由 7549 於 2008-10-15 10:14 PM 發表 查看引用來源
話說我同GF一齊咁耐佢都唔俾我上佢屋企:smile_39: ,今日我放學去佢樓下搵佢,講下講下,佢終於俾我上嚟,因為佢呀媽去咗探FD,佢呀妹去咗補習,得返佢一個係屋企! 我上去果時佢同我講佢呀媽返緊嚟 ...
very good la.:smile_46: :smile_46: :smile_46:

小心使得萬年船, 唔好搞出人命就好嘞...

你貴庚:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 低低-3- 於 2008-10-15 10:48 PM 發表 查看引用來源
你貴庚:smile_42: :smile_42: :smile_42:
21................

引用:
原帖由 7549 於 2008-10-15 10:50 PM 發表 查看引用來源

21................
喔..睇到你話番緊學以為你...

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆