上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.0k

引用:
原帖由 hobee1984 於 2008-11-25 04:09 PM 發表 查看引用來源

君子唔講大話加啵
我確實未去玩過

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-25 04:07 PM 發表 查看引用來源

冇節目咪上囉~ 都要睇有冇人陪...:smile_13:
咁我諗我星期六陪你唔到啦  今個星期六我唔上去

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-25 04:16 PM 發表 查看引用來源

一向都活躍:smile_44:  只係唔係成日cp者...
係阿~~有時珠海 有時澳門阿嘛 仲有唐會tim 啵

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-25 04:23 PM 發表

係阿~~有時珠海 有時澳門阿嘛 仲有唐會tim 啵
重有香港同中山...總知邊度有節目就去邊度:smile_40:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-25 04:22 PM 發表

咁我諗我星期六陪你唔到啦  今個星期六我唔上去
噢..冇人上 :smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-25 04:25 PM 發表 查看引用來源

重有香港同中山...總知邊度有節目就去邊度:smile_40:
乜中山你都有去既咩...咁鬼遠:smile_19:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-25 04:26 PM 發表 查看引用來源

噢..冇人上 :smile_39:
無計啦....月尾啦...荷包肝硬化出現啦

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-25 04:44 PM 發表

乜中山你都有去既咩...咁鬼遠:smile_19:
梗係有喇..2個禮拜一次左右喇..坦洲個頭囉..
同埋去v8:smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-11-25 04:45 PM 發表

無計啦....月尾啦...荷包肝硬化出現啦
噢....:smile_39:   12月頭唔準話何包肝硬化wo:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-25 04:48 PM 發表 查看引用來源

噢....:smile_39:   12月頭唔準話何包肝硬化wo:smile_22:
邊個大日子先....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆