上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  13.9k

happy birthday PUSH

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 05:27 PM 發表 查看引用來源

哦...係丫...
早知係你...我就連電話都唔開喇....:smile_39:
早知wor....如果我早知六合彩開咩號碼

我早知買啦

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-15 05:29 PM 發表

原來你又係無聽書.....係旦旦鐘意坐MTR玩鐘仔:smile_30:

唔係我:smile_13:
你又聽錯喇...
個個係肥痕唔係我 ....:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-15 05:29 PM 發表 查看引用來源

原來你又係無聽書.....係旦旦鐘意坐MTR玩鐘仔:smile_30:

唔係我:smile_13:
你O既理解能力真係有DD問題架BOR~~:smile_39:
我係問你係唔係按開鐘仔...你就同我講旦旦坐MTR玩鐘仔....
好似係兩樣野黎BOR~~:smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

我差唔多啦.......準備中:smile_44:
我等埋我老婆收工先走LU~~~

睇下其他野先~~~閃~~~:smile_43:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-15 05:31 PM 發表

早知wor....如果我早知六合彩開咩號碼

我早知買啦
所以我最後決定左聽你電話再cut你線囉.....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

我等埋我老婆收工先走LU~~~
真恩愛:smile_38: ~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-15 05:33 PM 發表 查看引用來源

你O既理解能力真係有DD問題架BOR~~:smile_39:
我係問你係唔係按開鐘仔...你就同我講旦旦坐MTR玩鐘仔....
好似係兩樣野黎BOR~~:smile_27:
確實有d問題.....睇黎我差唔多要食返d西藥醫下啦:smile_30:

book定個醫生先

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

所以我最後決定左聽你電話再cut你線囉.....
呢d咪叫cheap精囉...唔岩都要聽...晒我d分鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆