上一頁下一頁
發新話題

OL日記 - 第16集 <完> (21/5更新) #202

收藏  |  訂閱
212  91.5k

都好喎!!
引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-2-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
最好一次都冇!

大家搞到㷫烚烚,點知因事冇得做嚟一個反高潮,亦可以為下場大戰提供背景...

講笑啫,師姐應付到幾多次咪幾多次囉

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-2-7 12:06 PM 發表 查看引用來源
都好喎!!

唔好玩啦!

期待更多小插曲。。。。

新年都唔比人玩?
祝你長射長有~
引用:
原帖由 petermu 於 2016-2-8 02:41 AM 發表 查看引用來源

唔好玩啦!

小插曲好少發生,要有師兄幫手先得...

祝你長射長有~~
引用:
原帖由 tong831 於 2016-2-8 07:41 PM 發表 查看引用來源
期待更多小插曲。。。。

引用:
原帖由 可可queena 於 2016-2-8 10:22 PM 發表 查看引用來源
新年都唔比人玩?
祝你長射長有~
多謝,新一年,祝妳長做長有!

寫得好好
個題材一流
一定支持你
希望唔好爛尾

多謝!
應該唔會爛尾,只係寫得慢D:smile_13:
引用:
原帖由 記事本830 於 2016-2-9 02:40 AM 發表 查看引用來源
寫得好好
個題材一流
一定支持你
希望唔好爛尾

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-12-23 08:50 PM 發表 查看引用來源
第1集

「湯叔,寫字樓李小姐呀!仲未收到入數紙,麻煩你FAX過黎丫。」

「李小姐,我地做舖頭好多野忙,邊似你地D寫字樓小姐咁得閒呀?日日都打黎追追追,阻住做生意呀!」

「唔該你啦湯叔,公司規矩嘛…」

...
期待你的故事

第8集

入到房,我放低手袋之後,亞權就攬住我錫,錫左一陣就抱左我上床,繼續錫。估唔到佢外表斯文,原來咁猴急,不過佢動作好溫柔,所以我感覺都幾好,加上飲左D酒,個人HIGH HIGH地,就決定放鬆自己,盡情去享受。

我雙手攬住佢頸,開始同佢濕吻,我輕咬住佢下唇,再含住佢脷尖,之後就係口水的交流,佢隔住我條連身裙摸我胸,令一隻手就掃緊大脾。而我當然唔執輸,開始除佢的衫鈕。

「原來Jamie你咁主動…」佢用力揸左我胸一下

「先發制人嘛…」 我知道自己又面紅喇…「你唔鍾意咩?」

「我發夢都唔敢諗…在現實中我可以喺床上面壓住你…..錫你…比你除衫…」佢邊講邊錫,雖然呢幾句有d虛偽,但呢個時候聽,就覺得好正。於是我雙手動作加速,好快就除左佢件衫,佢入面著住件白色背心底衫,我隔住件底衫,舔佢linlin,舔到半透明。

「呀…我又要舔返你」佢講完就想低頭,但我推開佢。

「唔好整污糟呀….新衫黎架…」

佢淫笑:「咁除左佢啦!」

佢幫我除左件連身裙,我今日著住紫色lace內衣褲。

「嘩….你著呢套bra好靚….又白又滑的大波…」佢將個頭埋喺我乳溝,又啜又舐

「嗯…呀….」聽到我的呻吟聲,亞權就拉低我個bra,跟住停哂手,望住我。

「頂….」

我比佢的反應嚇親,「權….做咩?」

「你兩粒LIN竟然咁PINK…上次睇相都唔覺…死啦…..我今晚一定射到腳軟..」

妖…爭d比佢嚇死….陣間先算帳!

「野…好衰架….講呢d…」
「嘿嘿…唔講…做囉….」佢用雙手捧住我一邊胸,伸脷輕輕舔….又啜….差唔多三分鐘先鬆手,但個咀依然含住我….佢好快手咁除左條西褲,佢著住條孖煙囪,已經谷起哂。

「X! 淨係你對波…我都可以射兩次…。」佢講的說話愈來愈粗魯,但我反而更興奮,估唔到我的身體令佢咁瘋狂。

佢繼續啜我LIN,同時用手去玩我另一邊胸….既然佢咁鍾意我對波,我都應該回饋下佢。

「你咁鍾意玩我對波….夾腸腸好唔好?」

佢即時抬頭望住我,閃閃發光的眼神,就好似中左大獎佢。

我將佢拉去床邊,幫佢除左條孖煙囪,見到佢條J都幾乾淨,就錫左一啖。明顯地再硬D,我雙手揸住自己對波,由於頭先佢錫左好耐,有好多佢的口水,所以就試下唔搽野,直接夾。我用乳溝夾實佢條J…又抬頭望下佢….半閉雙眼….輕咬自己下唇,我知道自己的個表情係高潮以外,最淫的一面…

果然…佢見到我呢個樣…鐵棒更硬….再用手掃我頭髮….另一隻手摸我塊面…我當然把握機會…含住佢食指…就好似含緊佢條J咁…又舐又啜….時而望下佢….

突然…佢低叫一聲…「呀…」一堆白色的熱漿就噴哂去我個胸……塊面都有少少

佢好尷尬咁望住我,可能係覺得自己太快啦…..「我大個左之後,未試過咁快射…Jamie…你太正喇….」

<待續>

印象中我的故事第一次正式玩乳交~~我又進步了~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆