上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.3k

引用:
原帖由 kmh 於 2008-12-29 11:27 PM 發表 查看引用來源

落親sunday舞池都好似周身唔舒服,好似被人監視緊,所以好小落舞池,除非間房無女,不過好小機會
咪就係...特別係大party...真係好多女......:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-29 23:21 發表 查看引用來源
聖誕真係好開心.....雖然間房細d..但迫迫地仲好玩....可惜同唔到雀字堆兄弟一齊玩真係好唔好意思..要你地留落花街....我真係過意唔去,......今次除夕我拿左間最大既房...希望你地都黎啦

連玩5晚..返到黎都未回魂就 ...
拿左間最大既房??? Is it 388??

引用:
原帖由 rayrayray1222 於 2008-12-29 11:48 PM 發表 查看引用來源

拿左間最大既房??? Is it 388??
不是:smile_13: .....比老細拿了....是別墅.........

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-29 11:05 PM 發表 查看引用來源

想就黎啦....唔使諗喎..你係擺門高手黎嫁:smile_34:
無辦法!! 大時大節都要係屋企!!:smile_42:

大家新年快樂!!!! 祝大家賺多 D 蒲多 D!!:smile_30:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-30 12:37 PM 發表 查看引用來源

無辦法!! 大時大節都要係屋企!!:smile_42:
WE ALL MISSING YOU!!!:smile_24:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-12-30 12:40 PM 發表 查看引用來源
大家新年快樂!!!! 祝大家賺多 D 蒲多 D!!:smile_30:
食多D........:smile_47:

引用:
原帖由 kmh 於 2008-12-29 11:27 PM 發表

落親sunday舞池都好似周身唔舒服,好似被人監視緊,所以好小落舞池,除非間房無女,不過好小機會
-但我反而覺得大池d 歌 幾岩跳. (電子音樂重d, 雖然成日係中文歌)..
-雖然雜都無倫d人, 勁多土著衣著, 音樂有feel, 都可un 下十幾二十分鐘~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-29 11:13 PM 發表

好掛住你呀湯板:smile_40:
我都missing u 呀, 天天~

性誕快樂.:smile_47:  
新年進步

推推天少倒數Party 先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆