上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.4k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-19 09:52 發表 查看引用來源
早晨呀龍伯..我叫...李~修~緣~:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
下一個新account呀..咁你快啲打夠一萬分啦

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-19 10:00 發表 查看引用來源
你個年生八字同頭毛三條  
你唔係攞左去鵝頸橋咩 :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 09:55 AM 發表 查看引用來源

你黑完未,漏左果日D黑氣過左比的士佬,搞到撞車
早晨費生:smile_38:濟公:smile_38:
個的士佬ON99啫:smile_45::smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 09:58 AM 發表 查看引用來源

早晨
點解施公, 盤古行頭女人跟尾,我就D女人行頭:smile_22: :smile_22:  
好明顯佢對大細費嫂有"揀著"

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 10:00 發表 查看引用來源
早晨
果日估下啫,不過99%中,甘都俾你捉到:smile_30: :smile_30:  
細時唔讀書, 而家咪勤力啲溫書囉 :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-19 10:02 發表 查看引用來源
好明顯佢對大細費嫂有"揀著"  
執著

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-19 09:52 AM 發表 查看引用來源
早晨呀龍伯..我叫...李~修~緣~:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
早晨呀
~~
可能受唔起個綱名,以前有條友老廟打躉,紋個二哥向背脊,點知日日俾人劈

無人理我:smile_13:做野先:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-19 10:07 AM 發表 查看引用來源

執著呀
感覺(刨冬瓜)呀老友

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-19 10:07 AM 發表 查看引用來源

早晨呀
李~修~緣
可能受唔起個綱名,以前有條友老廟打躉,紋個二哥向背脊,點知日日俾人劈
冇奶油
之前果個咪重"近":smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆