上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.5k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-11 04:44 PM 發表 查看引用來源

叫個個都冇所謂....你今日dayoff還是....:smile_41:
佢叫十十你叫下下呀.......我病呀..........:smile_13:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-11 04:50 PM 發表
佢叫十十你叫下下呀.......我病呀..........:smile_13:
病做咩唔返屋企叫你個女人照顧下你...
順便去君記睇病:smile_47:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-11 04:53 PM 發表 查看引用來源

病做咩唔返屋企叫你個女人照顧下你...
順便去君記睇病:smile_47:
出返身汗快d好........:smile_44:

哥哥你重未放工.........

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-11 05:52 PM 發表
哥哥你重未放工.........
咁準時走人....真係會提早返香港架 :smile_42:

回覆 775# 的帖子

拱...今個星期典呀...某團牙?    :smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-11 11:48 AM 發表 查看引用來源

都真係好耐喇~~~
唉~~~我而家都唔知重有冇時間可以去玩~~:smile_39:
拱...雀雀今個星期典呀...某團牙? :smile_13:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-11-11 03:51 PM 發表 查看引用來源
我都死啦.........:smile_19:
我就快架喇....係咁走黎走去....
好累呀~~~:smile_27:

爆page仲唔開新post
雀雀甘lazy

引用:
原帖由 Cooler2006 於 2008-11-12 01:07 AM 發表 查看引用來源

拱...雀雀今個星期典呀...某團牙? :smile_13:
今個星期我真係搞唔到團架喇....
冇可能行得開~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆