上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.4k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-18 03:26 PM 發表 查看引用來源

口交:smile_30::smile_30:
滿腦子:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

點解食湯圓嗰度
七件事:嫖賭飲蕩茶煙飯
又係你問佢喺上海附近冰度, 我埋答你喺"食湯圓嗰度"囉, 仲話明唔關地點事, 你係都要諗埋一邊:smile_30:

七件事: 車女波馬煙酒茶:smile_38:, 梗有一樣中, 禾中五樣:smile_42:   

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-18 03:34 PM 發表 查看引用來源

滿腦子:smile_39: :smile_39:
咩呀:smile_45:估唔中啫:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:37 PM 發表 查看引用來源

又係你問佢喺上海附近冰度, 我埋答你喺"食湯圓嗰度"囉, 仲話明唔關地點事, 你係都要諗埋一邊:smile_30:

七件事: 車波馬煙酒:smile_38:, 梗有一樣中, 禾中五樣:smile_42:   
哦,我以為關連,E两樣你唔係唔中,前者唔得(Age),後者唔識:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-18 03:43 PM 發表 查看引用來源

哦,我以為關連,E两樣你唔係唔中,前者唔得(Age),後者唔識:smile_30: :smile_30:
絕對支持費生

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-18 03:43 PM 發表 查看引用來源

其餘六樣唔敢講, 最尾嗰樣就要試過先知:smile_34:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
絕對支持費生
我估吓咋

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:51 PM 發表 查看引用來源

其餘六樣唔敢講, 最尾嗰樣就要試過先知:smile_34:
為左你草擬緊無甘熱去大小梅沙複式海景,自備餐盒

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-18 03:48 PM 發表 查看引用來源
絕對支持費生
你又想飲有雞屎笏既酒呀:smile_30:

very good report.work on

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆