上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.4k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-18 03:09 PM 發表 查看引用來源

上海邊區,我老二响果邊,
都好蝦人唸噢,唔好開估住,俾多小小提示,
用品/食品?
什么脖時分用?
食湯圓嗰度, 但個答案唔關地點事,

唔姣諗得貢複雜, 你同禾都會用, 應該算食品, 貢明顯, 無理由估唔到啦

唔會係煙掛!:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:18 PM 發表 查看引用來源

唔姣諗得貢複雜, 你同禾都會用, 應該算食品, 貢明顯, 無理由估唔到啦
Gum

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:18 PM 發表 查看引用來源

俾你搞到仲複雜左:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-18 03:23 PM 發表 查看引用來源
唔會係掛!:smile_27: :smile_27:
100%

引用:

口交:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-18 03:23 PM 發表 查看引用來源
唔會係煙掛!:smile_27: :smile_27:
bingo!!!

你話佢係咪唔死都無用, 七條純萬:smile_27:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-18 03:26 PM 發表 查看引用來源
100%
食湯圓嗰度:smile_41:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:27 PM 發表 查看引用來源

bingo!!!

絕對同意 :smile_24: :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 03:27 PM 發表 查看引用來源

bingo!!!

點解食湯圓嗰度
七件事:嫖賭飲蕩茶煙飯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆