上一頁下一頁
發新話題

◆◇◆On 9月9 揸好個臀迎中秋 【有相報告】◆◇◆

收藏  |  訂閱
1.2k  69.3k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-18 01:43 PM 發表 查看引用來源

偉哥:smile_45:袋袋:smile_45::smile_30::smile_30:
唔係"偉哥", 都唔係"袋袋"
比袋袋更common
男人七件事喎-----偉哥:smile_14:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 01:53 PM 發表 查看引用來源

比袋袋更common
咁係咩呀師兄

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 01:53 PM 發表 查看引用來源

比袋袋更common

係咪好多人買喎D呀:smile_38:

引用:
原帖由 工兵團長 於 2008-9-18 02:01 PM 發表 查看引用來源

咁係咩呀師兄
你估吓先啦, 唔洗諗得貢深奧架, 知咗答案, 你都會同禾一樣, 笑唔出:smile_39:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-18 02:04 PM 發表 查看引用來源

係咪好多人買喎D呀:smile_38:
係呀, 姣多人買架:smile_38:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 02:08 PM 發表 查看引用來源

牙膏,剃鬚膏,..... 午安,  路易兄:smile_15:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 02:08 PM 發表 查看引用來源

係咪奶奶:smile_38:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-18 02:16 PM 發表 查看引用來源
牙膏,剃鬚膏,..... 午安,  路易兄:smile_15:  
hello, 蝦師亨
錯, 唔係膏狀物體

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-18 02:17 PM 發表 查看引用來源

係咪奶奶:smile_38:
唔係呀司長, 個白痴冰有貢醒呀

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-18 01:37 PM 發表 查看引用來源
禾貢後生, 做物叫禾"千年路易"
紈絝子弟故事一則:
話說個杏加橙喺康港一事無成, 日日嘈住要人陪佢上去叫雞, 佢大佬終於頂唔順出手(順便向屋企人有個交代), 幫佢喺上面搵咗件優差, 個白痴仔物都唔識, 滿口粗言穢語, 淨係恃住自己雞腸talk得(但唔寫得) , 上咗去一個月未夠, 有次喺深圳同佢大佬飲茶, 見佢攞住一大袋野, 問佢係物黎, 佢俾禾睇完, 禾話做物買貢多, 佢話係個白痴要佢寄上去既, 驚嗰邊會假喎
你估係物, 提示: 男人七件事之一
pk 啦,我公司果個連雞腸都唔 talk得 寫字仲好似幼稚園學生添:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆