上一頁下一頁
發新話題

30/11 禮拜日沙灣Noon K派對(接受新舊會員報名參加 + 個人預算消費指南)

收藏  |  訂閱
459  9.2k

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-22 02:19 PM 發表 查看引用來源

今日唔使返工呀?
[fly]你份DHL的新工??[/fly]

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

今晚去淡水蒲
[fly]約左朋友今晚去食自助餐[/fly]

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-10-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

你份DHL的新工??
o個晚放工,比個fd x 左我上去天地x玩,o個晚搵左我件....... , 之後飲大左,連份工都無能埋~~~~~~

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-22 02:23 PM 發表 查看引用來源

今晚去淡水蒲
唱 K 你一定失望 , 囡囡質數差 , 金魚多 , 唔夠放 ! :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-22 02:36 PM 發表 查看引用來源

唱 K 你一定失望 , 囡囡質數差 , 金魚多 , 唔夠放 ! :smile_35: :smile_35:
我已知道這事實~~~~~~

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-22 02:27 PM 發表 查看引用來源

o個晚放工,比個fd x 左我上去天地x玩,o個晚搵左我件....... , 之後飲大左,連份工都無能埋~~~~~~
咁 就 一 世:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-22 03:26 PM 發表 查看引用來源
咁 就 一 世:smile_42: :smile_42: :smile_42:  
未至於絕路~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-22 03:27 PM 發表 查看引用來源

未至於絕路~~~~:smile_30:
david哥金山銀山
用黎用去都係面個浸

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-22 03:45 PM 發表 查看引用來源
david哥金山銀山
用黎用去都係面個浸  
你使咩擔心david哥, 佢起上面有座大靠山, 又有司機車出車入, 晚晚有女俾佢x:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-10-22 03:55 PM 發表 查看引用來源

你使咩擔心david哥, 佢起上面有座大靠山, 又有司機車出車入, 晚晚有女俾佢x:smile_30: :smile_30:
禾偈薯友擔深大慧歌唧:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆