上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.8k

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2008-11-23 04:55 PM 發表 查看引用來源

琴晚都OK既...不過就冇咩靚女
我o地有pr詠芝~:smile_34:

玩完有冇report止褐呀:smile_13:

引用:
原帖由 呆呆豬 於 2008-11-23 11:19 PM 發表 查看引用來源

我o地有pr詠芝~:smile_34:
咩冇靚女呀~有你呀碼~:smile_44:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-24 01:24 PM 發表 查看引用來源

咩冇靚女呀~有你呀碼~:smile_44:
agree :smile_46:

補祝天哥生日快樂,
有機會參加你既開心快樂之旅!

cant go this week la.............
my girl come to HK this week

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2008-11-24 05:38 PM 發表 查看引用來源
cant go this week la.............
my girl come to HK this week
唔緊要啦...去少一次冇所有既...12月大把function!:smile_34:

引用:
原帖由 村長0706 於 2008-11-24 01:37 PM 發表 查看引用來源
補祝天哥生日快樂,
多謝先~期待你既參與!!..如果你有機會join既..最好簡大party join..因為特別好玩熱鬧

引用:
原帖由 村長0706 於 2008-11-24 01:37 PM 發表 查看引用來源
補祝天哥生日快樂,
多謝先~

期待你既參與..如果有機會可以join d大型party..會特別熱鬧好玩!:smile_34:

引用:
原帖由 kstiger 於 2008-11-24 05:34 AM 發表 查看引用來源
玩完有冇report止褐呀:smile_13:
.

冇嫁..基本上我既party report一年出一次嫁咋..就係我生日喇..(依個post第一板就有喇):smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆