上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.8k

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-11-21 09:48 PM 發表 查看引用來源

到時靠你啦,好安達!
挑~咁即係黎啦..扮晒野:smile_30:

引用:
原帖由 呆呆豬 於 2008-11-22 12:15 AM 發表 查看引用來源
hehe~今晚見...:smile_04:
咁先係嫁麻..點可以唔黎嫁..我係為左妳先黎嫁炸今晚.....3年黎第一次星期6晚0係香港蒲都係為左妳炸:smile_13:

引用:
原帖由 kstiger 於 2008-11-22 06:34 AM 發表 查看引用來源
我係新手呀!
請問幾時又有新地團呀?(今晚有冇呀?我都有D性趣哦:smile_13:
同埋點報名架?

如果想報名,需要PM(發短消息)留低你既聯絡方法...但係要有PM功能係需要有50分先可以做到...咁師兄唯有辛苦你回多D貼(1分1個)...夠50分再PM我啦

今個星期冇..下星期又轉地方玩...最快要12月初先有....留意我地既POST啦

我系新手想問C兄唐會好吾好玩?什麼消費?

引用:
原帖由 第五元素 於 2008-11-22 11:46 AM 發表 查看引用來源
我系新手想問C兄唐會好吾好玩?什麼消費?
好不好玩就見人見智啦..但佢同新東泰同新地係3大DISCO....裝修好靚囉

消費都唔係好貴...同其他場差不多囉

推左先睇

引用:
原帖由 呆呆豬 於 2008-11-22 12:15 AM 發表 查看引用來源
hehe~今晚見...:smile_04:
HAHA~今晚見!!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-22 10:22 AM 發表 查看引用來源

咁先係嫁麻..點可以唔黎嫁..我係為左妳先黎嫁炸今晚.....3年黎第一次星期6晚0係香港蒲都係為左妳炸:smile_13:
我都超少係 HK 玩!! 無乜場淨返係度......

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-11-22 02:35 PM 發表 查看引用來源

琴晚都OK既...不過就冇咩靚女

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-11-22 02:35 PM 發表 查看引用來源

我一年都冇2,3次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆