上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.8k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-11-20 06:27 PM 發表 查看引用來源

係咪o架,問地得唔得:smile_27:
問米都得~~:smile_30:

你咁靚仔實我啦,如果主動d既話:smile_13:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-11-20 06:27 PM 發表 查看引用來源

係咪o架,問地得唔得:smile_27:
都得,....不過,最好娜住$150問馬小玲啦!!:smile_47:

長玩長有:smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-11-20 07:48 PM 發表 查看引用來源
都得,....不過,最好娜住$150問馬小玲啦!!:smile_47:
同小玲講"我要高既, 大波既, 瘦既, 靚既, 功夫好既, 4味既...."

結果小玲帶左6條女上黎................:smile_30:

今晚落richy~yeah~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-21 07:32 AM 發表 查看引用來源
今晚落richy~yeah~~
我重以為你落8仔喎

唐會係邊度呀天哥? 有無sunday甘大呀?

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-21 12:26 PM 發表 查看引用來源
唐會係邊度呀天哥? 有無sunday甘大呀?
在虎門...唔好話新地.....直頭同新東泰同級...係廣東3大disco之一

地方大,裝修靚,d歌就係打電子音樂(近乎不打disco歌,有都極少)...

果度d客比較斯文, 女女方面唔似新地咁多0靚妹

有冇興趣見識下新地方先??

引用:
原帖由 coolam 於 2008-11-21 12:20 PM 發表 查看引用來源

我重以為你落8仔喎
gin都唔0係度...:smile_13:

:') 29號去唔到呀!:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆