上一頁下一頁
發新話題

夜遊次@約定4th 【野味會友】已截止報名 ★★★公開道歉 於1614#

收藏  |  訂閱
1.6k  22.1k

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-3 02:22 PM 發表 查看引用來源

sorry 寫錯字,係沙彎.D朋友和軟件都掂:smile_22:
D朋友坐沉船
D女就騙坐枱$
把能 &失望
坐沉船係咩意思?

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-3 02:22 PM 發表 查看引用來源

sorry 寫錯字,係沙彎.D朋友和軟件都掂:smile_22:
D朋友坐沉船
D女就騙坐枱$
把能 &失望
點樣騙坐枱$:smile_41:
朋友
坐沉船:smile_13:對你有影響咩:smile_41:
D朋友和軟件都掂:smile_13:即係OK啦:smile_14:

引用:

D朋友坐沉船
D女就騙坐枱$
把能 &失望
內地夜遊
未去個沙灣遺憾終身
去腩完沙灣終身遺憾

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-11-3 02:23 PM 發表

坐沉船係咩意思?
在西毛林內:smile_30:

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-11-3 02:40 PM 發表 查看引用來源

在西毛林內:smile_30:
西毛林內

[quote]原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-3 02:37 PM 發表 查看引用來源

內地夜遊
未去個沙灣遺憾終身
去腩完沙灣終身遺憾

最腩憎沙灣:smile_22::smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-3 02:37 PM 發表 查看引用來源

內地夜遊
未去個沙灣遺憾終身
去腩完沙灣終身遺憾
吟詩作對請到文學區:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-3 02:37 PM 發表 查看引用來源

內地夜遊
未去個沙灣遺憾終身
去腩完沙灣終身遺憾
又係果兩句,悶唔悶 d :smile_19: :smile_19: :smile_19:

今日既榜首,是否明年既冠軍,苦等18年,利物浦,你永不會獨行,you'll never walk alone

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-11-3 02:28 PM 發表

點樣騙坐枱$:smile_41:
朋友坐沉船:smile_13:對你有影響咩:smile_41:
D朋友和軟件都掂:smile_13:即係OK啦:smile_14:
mm not drink only&just 坐枱
4個人去玩
                 兩朋友三條船/一飯盒
                 一朋友唔坐女
                 自己坐兩件
                noom K 結帳1.2K

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆