上一頁下一頁
發新話題

可可的自白 (20/4更新 #82)

收藏  |  訂閱
103  19.6k

Curry Chicken 好似冇咩特別
引用:
原帖由 可可queena 於 2016-4-2 07:38 AM 發表 查看引用來源
出乎意料地,大家幾鍾意睇我的自白,咁我就繼續打啦~~之前我的PM多數每日爆,最近幾日我返工前,放工後同臨瞓前都會好努力咁覆,但每次都係爆哂的…多數都係想聽下我把聲,或者約時間玩PHONESEX,呢排真係冇時 ...

我有戴眼鏡~~斯文OL嘛
顏射同吞都OK
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-4-2 08:56 AM 發表 查看引用來源

活潑可愛就梗㗎啦
而強姦⋯⋯通常都冇我份既(即使有強姦戲),不過「後門」一環。。確係有些少難度。
較叫人「印象深刻」既角色(除咗黃穎,因為佢又指明唔準搞佢個 pat 既),都為藝 ...

可能真係比蚊咬,係我諗多左:smile_o01:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-4-2 09:42 AM 發表 查看引用來源

咖哩鷄。。真係唔係乜嘢大事喎,通常大人好少玩呢味嘢。
學生時期就較多,因為冇得真正埋牙,先起勢咁啜,先有咖哩鷄啫。
大人上床係啜,都啜下面多啦 :smile_30:

所以你位怕 ...

咁我純情....見識少嘛
引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-4-2 04:09 PM 發表 查看引用來源
Curry Chicken 好似冇咩特別

需要調教下
引用:
原帖由 可可queena 於 2016-4-2 04:44 PM 發表 查看引用來源
咁我純情....見識少嘛

比人調教緊啦...唔係你之嘛:smile_o05:
引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-4-2 04:56 PM 發表 查看引用來源
需要調教下

好痛
引用:
原帖由 可可queena 於 2016-4-2 06:25 PM 發表 查看引用來源
比人調教緊啦...唔係你之嘛:smile_o05:

我又同可可say個hi先!
我覺得你既文筆都唔錯,但可能寫甜故就未捉到最精要既地方,所以做為男人,就睇到有少少到喉唔到肺者,我之前都有試過寫甜故,原因同你一樣,都系想鍛鍊下自己既文筆,希望寫小說,但因為時間真系好有限,所以都只系寫左一兩次就停左,大家交換下心得呀!互勉!

鍾意寫文既女仔 通常都有好多幻想
通常都好。。。淫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆