上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.7k

全新新地,楊利偉話齊,感覺良好......

下次一定叫天字堆book388玩下先,真係靚到dum一聲:smile_38:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-11-15 06:48 PM 發表 查看引用來源
天哥又賴柢我喇,:smile_39: 聽日唔使返工,:smile_45:
但今晚11:00pm又要返,唔知做到幾時:smile_27:

(屋企&新地 你地去左邊呀,好想你呀)
咁夜都要返???...

新房好靚啊~~下次一定要join啊.....

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-11-17 07:03 PM 發表 查看引用來源
下次一定叫天字堆book388玩下先,真係靚到dum一聲:smile_38:
388真的很靚...好似兩個世界咁....又多坐位...但總覺得可以再特別d....

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-16 08:38 PM 發表 查看引用來源
返來記得寫report呀:smile_38:
report就冇喇..簡單d講...依次我有兩個體驗...第一就係新裝修真的很靚...第二就係新地永遠都會有驚喜(女方面:smile_47: )

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-11-17 06:59 PM 發表 查看引用來源
全新新地,楊利偉話齊,感覺良好......
地方得..用品得....女仲得...今次真係好好玩:smile_46:

250 蚊好低喎 !

i misst sunday mm:smile_13:
引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

report就冇喇..簡單d講...依次我有兩個體驗...第一就係新裝修真的很靚...第二就係新地永遠都會有驚喜(女方面:smile_47: )

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-17 09:39 PM 發表 查看引用來源

聽落都好正,好想去睇下而個場係靚成點,我諗成個東莞最多靚女集中都係常平到,唔係邊有咁多ching 沉船呢哈哈,
天哥有無聽過V8呀係中山呀
我有條QQ女想我過去玩下,你話好唔好去好呢:smile_41:

今個星期你地仲去唔去新地呀:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆