上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.4k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 01:39 PM 發表

打波先黎落雨...:smile_30:

唔怕..去主場出身汗,食D藥...包你行出門口即刻好番晒....我地次次都係咁..病住入去玩,玩完D病無啦啦會好番
不過依句我都認同.....有時病病地..玩完就冇事..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 01:39 PM 發表 查看引用來源

打波先黎落雨...:smile_30:

唔怕..去主場出身汗,食D藥...包你行出門口即刻好番晒....我地次次都係咁..病住入去玩,玩完D病無啦啦會好番
我都係咁話!!:smile_34:  真係 WORK 架!:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-24 02:12 PM 發表 查看引用來源

唉~ 放心喇~
聽日唔會唱歌~
冇咩心情..
唔係掛..  咩事搞到你無晒心情呀:smile_13:

連歌仔都唔唱咁大單:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-24 02:14 PM 發表 查看引用來源

不過依句我都認同.....有時病病地..玩完就冇事..
我都認同....跳part舞 出身汗 乜野傷風感冒都好返晒:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 02:05 PM 發表 查看引用來源

呢期萬聖節無計啦........:smile_13:
係呀....做到佢人都癲呀~~:smile_39:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-24 02:12 PM 發表 查看引用來源

唉~ 放心喇~
聽日唔會唱歌~
冇咩心情..
搞咩咁冇mood呀~:smile_14:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 02:41 PM 發表 查看引用來源

係呀....做到佢人都癲呀~~:smile_39:
大時大節係咁上下架啦:smile_39: ....仲有個聖誕節來緊:smile_13:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 03:17 PM 發表 查看引用來源

大時大節係咁上下架啦:smile_39: ....仲有個聖誕節來緊:smile_13:
聖誕都好d架...10月就差d ja~
聖誕冇咁多大陸人去玩嘛~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 03:25 PM 發表 查看引用來源

聖誕都好d架...10月就差d ja~
聖誕冇咁多大陸人去玩嘛~
我仲以為個個大節日都會多人tim:smile_13:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 04:48 PM 發表 查看引用來源

我仲以為個個大節日都會多人tim:smile_13:
聖誕好多人的...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆