上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.4k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 12:56 PM 發表 查看引用來源

唔係掛~~~出發前先黎病:smile_27:

尋日聽你把聲仲好地地架
尋日已經唔係好掂架喇~~~
今日一瞓醒...個左邊鼻塞撚過海底隧道呀~~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 01:09 PM 發表 查看引用來源

尋日已經係咁架啦:smile_41:

你夜晚開冷氣訓....病上加病:smile_39:

無左旦旦上黎嘈生晒 即刻靜左幾多:smile_45:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 01:30 PM 發表 查看引用來源

尋日已經係咁架啦:smile_41:

你夜晚開冷氣訓....病上加病:smile_39:
唔開冷氣咪又係熱死~~~:smile_24:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 01:33 PM 發表 查看引用來源

唔開冷氣咪又係熱死~~~:smile_24:
收工早d返去沖個熱水涼~~跟住抖抖啦

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 01:09 PM 發表 查看引用來源

打波先黎落雨...:smile_30:

唔怕..去主場出身汗,食D藥...包你行出門口即刻好番晒....我地次次都係咁..病住入去玩,玩完D病無啦啦會好番

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 01:36 PM 發表 查看引用來源

收工早d返去沖個熱水涼~~跟住抖抖啦
我老婆今晚又收夜呀~~
都唔可以早到架喇~~:smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-24 01:39 PM 發表 查看引用來源

打波先黎落雨...:smile_30:

唔怕..去主場出身汗,食D藥...包你行出門口即刻好番晒....我地次次都係咁..病住入去玩,玩完D病無啦啦會好番
哈哈~~~~玩完出返黎暈左都似呀~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-24 01:58 PM 發表 查看引用來源

我老婆今晚又收夜呀~~
都唔可以早到架喇~~:smile_13:
呢期萬聖節無計啦........:smile_13:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-10-24 01:32 PM 發表
無左旦旦上黎嘈生晒 即刻靜左幾多:smile_45:
唉~ 放心喇~
聽日唔會唱歌~
冇咩心情..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆