上一頁下一頁
發新話題

可可的自白 (20/4更新 #82)

收藏  |  訂閱
103  19.6k

「射涎」同「漿抺油」令我估左好耐先明白係咩

大敗洋腸係咩事??

而且馬生你咁得閒留言??快d去寫小說啦,我要做路人甲

你可以最後上字幕時註明:

路人甲----------可可飾
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-3-30 07:26 PM 發表 查看引用來源

迪哥呢套抱妞技掚,叫我諗起傳說中「射涎」同「漿抺油」年代既花前月下,表哥約表妹到兵頭花園睇孔雀咁辣喎,勁抽。

我鋒馬個朵,唔使你賣告白,上次喺「老蘭」大敗「洋腸」,替港男爭光, ...

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-3-29 10:02 PM 發表 查看引用來源
Queena 妹 (搭住妳膊頭,手指正撩住妳下爬),迪哥……其實係一個不善詞令,性格內向嘅人,但……(一路同妳響月色下向前漫步)響妳面前,我從來都唔會掩飾我係極之欣賞妳嘅文章,每當夜欄人靜,四野無人之時,妳嘅文 ...
人夫迪,
又係用搭膊頭,摩下爬,有無新招數啊.

多謝師姐提醒:smile_o06:
引用:
原帖由 jessica413 於 2016-4-1 12:51 AM 發表 查看引用來源

人夫迪,
又係用搭膊頭,摩下爬,有無新招數啊.

試鏡@.@
好呀~~咩角色?
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-4-1 11:55 AM 發表 查看引用來源

哈,畀哂貼士係上兩世紀傳説中人物啦,你公公爺爺一定識
你或者識「塵罐披」年代溝女手法,就係「幾時得閒,嚟我屋企拍咸片吖」:smile_30:

「大敗洋腸係咩事??」。。係經常 ...

角色當然係活潑可愛啦~~
強姦,後門,同其他女做,我都唔接受
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-4-1 08:17 PM 發表 查看引用來源

可可肯幫手做「義工」,當然歡迎,角色隨你喜歡啦。。

下一輯我本來已經搵咗三個「西餅妹」賣西餅,不過仲可以換人既。

不過咁喎,話哂係甜故,你知我又賤又變態,講明有乜嘢你「唔肯做」先 ...

出乎意料地,大家幾鍾意睇我的自白,咁我就繼續打啦~~之前我的PM多數每日爆,最近幾日我返工前,放工後同臨瞓前都會好努力咁覆,但每次都係爆哂的…多數都係想聽下我把聲,或者約時間玩PHONESEX,呢排真係冇時間玩,最多都係傾一陣電話,不過黎緊我要溫書喇,而且公司月頭勁多野做,應該會少左時間覆PM同講電話,請大家等等啦。

早兩日拎文件去IT部時,見到個怕醜仔同事面紅紅咁發呆,剛好我有份文件比佢簽,就想去八下咩事,點知見到佢條頸有咖哩雞,我初時以為係蚊口之類,因為完全冇諗過佢會有女,我以為佢咁怕醜,應該到結婚時先咁做呢樣,不過同佢唔熟,完全唔知點樣講比佢聽,叫佢遮下。但我又諗,可以佢係特登呢,所以當睇唔到就算喇。

見到呢單勁爆野,我呢個情報科的同事當然會去搵人開心SHARE啦~~頭號對象當然係飯腳Derek,不過佢今日個樣又好似怪怪地咁,成日望住我唔知做乜,搞到我仔細照鏡照左幾次,問佢時又話冇野,都係唔八野比佢聽喇。

不過守住呢d「秘密」係好辛苦的,所以我夜晚忍唔住講左比R先生知,順便問下佢有冇相關經驗,點知佢講野又係吞吞吐吐咁-___- 唔通我覺得好爆的新聞,其他人只係覺得碎料,HEA住答我就算??!!

各位有冇見過同事的咖哩雞呢? 你地又會點處理?

<不定期更新>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆