上一頁下一頁
發新話題

夜遊次@約定4th 【野味會友】已截止報名 ★★★公開道歉 於1614#

收藏  |  訂閱
1.6k  21.8k

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-31 11:21 AM 發表 查看引用來源
你支旗經常,經常都向下啦:smile_30: :smile_30:  
引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 11:15 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=178140237&ptid=8404853][/url]
下半旗致哀

你支旗經常都向下啦:smile_30: :smile_30:

都咩跟我講野:smile_45:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 11:24 AM 發表 查看引用來源
己故不文大師黃霑
於其著作不文集中提及:
正常男人硬軟時間比率為3:7是為正常
唔識硬既叫死撚
成日無故硬既是為ON 9
你係邊種呀:smile_45:
ON 9仔  
我係正常:smile_30:

確認報名作實

1)濟癲         + 自携野味
2)頂李個費2008 + 自携野味
3)david84lnk   + 自携野味

温馨提示
費    用:(未計野味)約888人仔AA制,
          所有費用平均計仔唔計女

強    制:是次必須自携野味

不携野味一樣歡迎    

報名方法:pm留香港及大陸電話
          確認報名後自動Update於回應帖內

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-10-31 11:46 AM 發表 查看引用來源
確認報名作實

1)濟癲         + 自携野味
2)頂李個費2008 + 自携野味
3)david84lnk   + 自携野味

温馨提示
費    用:(未計野味)約888人仔AA制,
          所有費用平均計 ...
咁快報哂名

飯後推一推先

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-31 11:20 AM 發表 查看引用來源

你支旗經常都向下啦:smile_30: :smile_30:
知你經常ON 9啦:smile_03:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-31 11:21 AM 發表 查看引用來源
你支旗經常,經常都向下啦:smile_30: :smile_30:  
典及得上你
永世唔識軟:smile_15:

各位洗手..
收工喇..:smile_43:
下星期一見..:smile_15:
節日快樂..

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-31 05:51 PM 發表 查看引用來源
各位洗手..
節日快樂..
洗手,收工都呃一分:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-31 05:51 PM 發表 查看引用來源
各位洗手..
節日快樂..
短解要見你:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆