上一頁下一頁
發新話題

好色男手記(十九) -- ~ 劣記 -下輩子都不會再去,差一點以後不想唱K- CP梵爾賽

收藏  |  訂閱
52  4.8k

下次去果第二間啦:smile_42:

c兄 , DJ 你有權要一個 ga wo .... 一向我玩大房都係一個就 ok啦!!
仲有 1:1個優惠早就過左啦 , 我覺得係你自己冇問清楚囉 !!
而且c兄 , 小食同打折唔係老馮要俾你ga 下嘛....
成件事唔否認係個條友做野唔識做 , 但你自己都好似冇理由怪晒人囉, 你自己都會唔會有問題呢 !!!

引用:
原帖由 夜蒲王子 於 2009-4-15 02:32 AM 發表 查看引用來源
c兄 , DJ 你有權要一個 ga wo .... 一向我玩大房都係一個就 ok啦!!
仲有 1:1個優惠早就過左啦 , 我覺得係你自己冇問清楚囉 !!
成件事唔否認係個條友做野唔識做 , ...
絕對支持C兄講法。

引用:
原帖由 夜蒲王子 於 2009-4-15 02:32 AM 發表 查看引用來源
成件事唔否認係個條友做野唔識做 , ...
你又會咁好心機特登開過A/C黎覆我既.....你都係會話費事比人認得架喇..我幫你答埋~~~

DJ我地就講左10分鐘喇~~都唔唔甩,可能係我地講廣東話,佢扮聽唔明喇~~又可能係佢好有原則.....勁呀..有原則係好架 ~~

1:1我話完左囉...又無怪佢喎~~~

咁又好坦白..我唱左幾十次K...真係未試過無小食同訂房無折囉~~~
可能你次次都係咁,所以就覺得係好平常囉 ~~~
但我第一次遇到,先覺得咁奇怪者!~

小心......人心

引用:
原帖由 zz426438 於 2009-4-15 08:52 PM 發表 查看引用來源
小心......人心
呵呵~~打手打出面~~

引用:
原帖由 好色男 於 2009-4-15 08:47 PM 發表 查看引用來源

你又會咁好心機特登開過A/C黎覆我既.....你都係會話費事比人認得架喇..我幫你答埋~~~

DJ我地就講左10分鐘喇~~都唔唔甩,可能係我地講廣東話,佢扮聽唔明喇~~又可能係佢好有原則.....勁呀..有原則係好架 ~~
...
c兄 , 第一 , 我開過個acc.係因為我原本個用唔到 , 唔係特登為你而開的 !!

第二, 我係同你分享我平時都只需一個dj , 人地對你有原則 , 咁可能對我冇囉 !!

第三 , 我平時去玩 , 人地送唔送小食我唔介意囉 , 佢鍾意送就送唔鍾意就算數 ..... 出黎玩又唔係為小食, 貪小便宜黎做咩 , 要食唔通自己俾唔起咩 !!!

就係咁囉 , 唔該晒 !!

回覆 1# 的帖子

thanks for shareingv

6個人,,比2個dj係多,,,通常同經理訂房多少都有些嘢送,例如啤洒半圢,小食吧
,,這個經理係咪客多照顧不到,,,
,,我有次在這場玩10個人都係1個dj,,,係2個月前的事
女的ok培到我朋友11時然後去飲茶先走

thanks for the report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆