上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.2k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-22 03:18 PM 發表 查看引用來源

去cp既時間
咪係lo~~~:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-10-22 03:23 PM 發表 查看引用來源

半個鐘~ 有時唔使tim~
咁咪仲快過我.....
我住新界...

引用:
原帖由 skyskyxp 於 2008-10-22 04:52 PM 發表 查看引用來源

咁咪仲快過我.....
我住新界...
都係架..系阿雀到去皇崗坐大巴都幾快架

oh 收工 閃人先

唉~~哩個星期六~
大家記住唔好大快玩到咁盡呀!!!
夜d先係精彩時段!!!

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-10-22 08:58 PM 發表 查看引用來源
唉~~哩個星期六~
夜d先係精彩時段!!!
我明白..我會等你地上到黎先開始.....:smile_44:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-10-22 08:58 PM 發表 查看引用來源
唉~~哩個星期六~
夜d先係精彩時段!!!
joker你幾時會到底現場阿:smile_41:

睇你咁樣講....你收好夜阿:smile_13:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-22 08:41 AM 發表 查看引用來源

多謝你wo .... 細佬...:smile_45:.......
今個禮拜重有冇機會唱多次丫:smile_41:               :smile_30:
當然有啦......:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-10-22 12:13 PM 發表 查看引用來源

佢依家都冇得去喇:smile_39:      我都要做定人情先得了
記得做多d喎...........:smile_13:
冇3.000$你都唔好出現呀........:smile_43:

引用:
唉~~哩個星期六~
夜d先係精彩時段!!!
有咩甘精彩呀..........:smile_13:
你都係我bb緊呀.......甘咋喎.........:smile_30:
唔通你開咪講......(我bb緊呀):smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆