上一頁下一頁
發新話題

30/11 禮拜日沙灣Noon K派對(接受新舊會員報名參加 + 個人預算消費指南)

收藏  |  訂閱
459  9.3k

引用:
原帖由 hoho1982 於 2008-11-9 01:48 PM 發表 查看引用來源
幾時出發???:smile_41:
下次有機會再一齊玩

引用:
原帖由 earthman2113 於 2008-11-10 12:01 AM 發表 查看引用來源
回到家,食宵夜
俾你快過我添:smile_22: :smile_30:

呢次好玩嘛   ~

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-10 11:28 AM 發表 查看引用來源
呢次好玩嘛   ~
幾好玩, 5對人, 開開心心過左一個下午

支持 Noon K

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

幾好玩, 5對人, 開開心心過左一個下午
團長今次咁早出標題  :smile_30:
個日返工攪到朝早先返得屋企, 無精神去  :smile_39: ,
唔知我搵開個 姐姐仔有無失望呢 :smile_13:

呢個星期 16 日 90% ok

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-10 06:45 PM 發表 查看引用來源

團長今次咁早出標題  :smile_30:
個日返工攪到朝早先返得屋企, 無精神去  :smile_39: ,
唔知我搵開個 姐姐仔有無失望呢 :smile_13:

呢個星期 16 日 90% ok
我問佢你同佢果晚過成點, 佢唔答我:smile_13: , 淨係咪咪咀笑:smile_41:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-11-10 06:36 PM 發表 查看引用來源
支持 Noon K
Noon K無咁多c兄同場爭食, 玩得輕鬆d

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-10 19:58 發表 查看引用來源

Noon K無咁多c兄同場爭食, 玩得輕鬆d
樓主, 你幾時出 9/11的 report ?
我上星期病了, 所以9/11沒有來.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-11-10 08:20 PM 發表 查看引用來源

樓主, 你幾時出 9/11的 report ?
我上星期病了, 所以9/11沒有來.
就係病先要黎  做完運動就精神晒啦:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆