上一頁下一頁
發新話題

30/11 禮拜日沙灣Noon K派對(接受新舊會員報名參加 + 個人預算消費指南)

收藏  |  訂閱
459  9.3k

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-6 06:45 PM 發表 查看引用來源

今個星期佢好似人間蒸發左, 你個晚好玩嗎:smile_40:
幾好咁啦      , 不過唔知仲去唔去好,  我驚我會沉喎  ....................:smile_13:

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-6 06:51 PM 發表 查看引用來源

幾好咁啦      , 不過唔知仲去唔去好,  我驚我會沉喎  ....................:smile_13:
下次搵過另一個靚女女俾你, 等你沉多一個:smile_30:

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-6 06:51 PM 發表 查看引用來源

HOW OLD ARE YOU ??

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

下次搵過另一個靚女女俾你, 等你沉多一個:smile_30:
新工好做嗎 ???

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-6 08:03 PM 發表 查看引用來源

HOW OLD ARE YOU ??
你係邊位  ching ???  我年紀細過團長3 -4 架啦  :smile_45:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-11-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得靚女我唔一定會沉   :smile_13:  ,  要有 feel ....................
我真係有 feel ...........點算 !!!!

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-6 08:21 PM 發表 查看引用來源

你係邊位  ching ???  我年紀細過團長3 -4 架啦  :smile_45:
我係上次再上次吉夏 noon k 遲到早退個位 !

上面 d 女 , 尤其係出來跑既 , 玩下就算啦 ! :smile_19: :smile_19:

睇落好似幾抵玩喎,唔知咩質素呢
師兄記得影相返來呀

引用:
原帖由 waikey 於 2008-11-6 08:27 PM 發表 查看引用來源

我覺得靚女我唔一定會沉   :smile_13:  ,  要有 feel ....................
我真係有 feel ...........點算 !!!!
feel既野好快過既姐ching出來玩先奇唔好玩認真
唔係就好難返上岸呀啦

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-11-6 08:05 PM 發表 查看引用來源

新工好做嗎 ???
唔係轉咗工, 只不過放左成個月大假, 返到公司做到嘔:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆